Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldjátok meg, ha együtt alszotok, de a munkába indulás miatt egyikőtök korábban kel?
Még nem élünk együtt, de sokszor alszunk egymásnál. Nekem durván nagy az alvásigényem, legkésőbb 10kor már ágyban vagyok, de sokszor még korábban. Párom jóval később fekszik (tehát kb minden alkalommal egyedül alszom el, mert ő még számítógépezik), és mivel távolabb van a munkahelye, és korábban is kezd, kb másfél órával korábban kel, mint én. És én ezt nagyon rosszul viselem, utálok felébredni az ébresztőjére (ha az enyém csörög, szinte azonnal lenyomom, ´ő pedig csak kb fél perc után), de még ha arra nem is ébrednék fel, kicsi a lakás, nem tud úgy készülődni reggel, hogy ne ébredjek fel rá. Egy ideig nem tudtam, mitő vagyok nyűgös, aztán elkezdtem hétköznapokon otthon aludni, egyedül. Azóta jobban elszom, sokkal kipihentebb vagyok, jobb kedvem van.
Aki hasonló helyzetben van/volt, mit javasol?
Kb. le is írtad a megoldást, aludjatok együtt hétvégén.
Nálunk én kelek korábban, páromat nyilván felébresztem a keléssel, de ő visszaalszik addig is, amíg készülődöm, nem zavartatja magát túlzottan. Inkább vállalunk ennyi kényelmetlenséget, mert ritkán jön össze, hogy egyszerre szabad a hétvégénk (folyamatos munkarend miatt).
Én meg jó alvó vagyok, ha ő kel fel valamiért, arra nem szoktam felébredni, csak ha hiányzik, hogy nincs mellettem.
Nekem csak az eleje volt rossz. A párom kell korábban és mindig ad puszit is mielőtt elmegy. Ha a zörgésre, nem kellek fel, de a puszira mindenképp.
Most már úgy alszok mint a bunda. Ha fel is eszmélek, vissza is alszok.
Szerintem idővel megtanulok kiszűrni a zajokat.
Hát az élet nagy tanítómester....
A párom fél6-kor kel, én kb éjfélkor érek haza a munkából, szóval finoman szólva sem ideális. Reggel felkelek beszélgetni egy kicsit, aztán visszafekszem aludni. A hétvége ellenben szabad, akkor van időnk egymással foglalkozni.
38F
En 5 orakat alszom, igy, amikor korabban kel az elettarsam hetkoznap, akkor se ebredek fel, ha ram all a kutya es teli torokbol ugat :)
Tanacs: ne aludj olyan sokat. Jobb alvo leszel.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!