Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért zavarja? Titeket zavarna? Ti hogyan alszotok?
Figyelt kérdés
Ugy szoktunk aludni a párommal hogy a mellkhasán van a fejem a kezemmel meg fogom a combját es ezáltal hozzáérek a nemi szervehez es mindig mondja hogy egy kicsit rakjam feljebb a hasara a kezem mert zavarja hogy hozzáérek ilyenkor en mar olyan szintem fáradt vagyok hogy nem teszem szóvá ilyenkor meg már ciki lenne megkérdezni hogy mért zavarja!?2016. szept. 24. 16:55
2/9 anonim válasza:
egy jó párkapcsolat alapja a nyílt és őszinte kommunikáció bármiről, bármikor!
ha ez neked ciki, akkor az agyadban van a probléma!
3/9 anonim válasza:
Azért zavarja, mert a farok természetéből adódóan érzékeny, és egyszerűen kellemetlen érzést okoz, ha valami folyamatosan hozzáér.
Bár sokszor a nők nem is sejtik, de a férfi élete csupa küzdelem. Nagyon kellemetlen, ha pl. ráhúzzuk a nadrág cipzárját a fitymára, de még ennél is rosszabb, ha egy meleg nyári napon a farkunk odatapad a herezacskóhoz, de éppen olyan helyzetben vagyunk, hogy nem igazíthatjuk meg. Azt a kínt senkinek nem kívánom.
4/9 anonim válasza:
Szerintem neked se lenne jó, ha aludni próbálnál és mondjuk a csiklódat birizgálná. Valószínűleg azért nem szereti, mert az érzékenyebb pont. Az exem azt sem szerette, ha csak úgy tévézés közben simogattam a hímtagját(nyilván nem ők nélkül tettem, de ha nem volt hozzá kedve rögtön leállított) Szerintem ne foglalkozz vele, vagy ha tényleg annyira érdekel kérdezd meg.
6/9 anonim válasza:
én se szeretnék úgy aludni, hogy közben valaki a farkam körül legyeskedne.
amúgy nehéz is lenne kivitelezni, mert én csak hason fekve tudok elaludni.
7/9 A kérdező kommentje:
De akkor hol legyen a kerem a hasan nem szeretem tartani mert kényelmetlen nekem
2016. szept. 24. 17:40
8/9 anonim válasza:
Nem tudom, hol legyen a kezed, de ha kéri, hogy hol ne, azt azért figyelembe vehetnéd, bármi is az oka!
9/9 anonim válasza:
Édes istenem :D :D Dugd a kezed a s.eggedbe basszus....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!