Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti fingotok az agyban, amikor egyutt alszotok?
Figyelt kérdés
Nah szoval engem az erdekelne, hogy a hazasparok "x" ido elteltevel hogyan kezeil azt, ha este fingani kell? Ugy ertem, ti fongotok az agyban, amikor egyutt alszotok? Vagy ugy csinaljatok, hogy halkan? Ugye a halknak is ugyanugy szaga van. Nah, nekem meg nem volt kapcsolatom, de ez a resze erdekelne a dolognak. Egy ido utan, ha kihalta s szerelem, meg a tokom tele van az asszonnyal, szerintem en direkt telefinganam a szobat. Ti hogyan csinaljatok?2016. szept. 27. 20:19
21/35 anonim válasza:
Lehet, hogy mi rohadt alpáriak vagyunk, de egyáltalán nem csinálunk belőle gondot. Néha büdös vagy hangos, hát aztán? Majd 5 év után kirohangálok a szobából, mi? Ugyanmár! Röhögni szoktunk rajta, néha haragszom, ha nagyon bebüdösít, de persze félig viccesen, aztán ennyi.
27/N
22/35 anonim válasza:
Járkálna a hóhér éjnek évadján ki a hálóból, hogy "legálisan" fingjon.
23/35 anonim válasza:
Simán fingunk egymás előtt.Mondjuk én oda is legyezem.... :D
24/35 anonim válasza:
Onnantól komoly egy kapcsolat,ha már merünk egymás előtt fingani.
25/35 anonim válasza:
A párom, természetesen férfi, rengeteget fingik, evés közben is, társaságban is.
26/35 anonim válasza:
Mi zsepibe fingunk, olyan ez, mint egy orrfújás.
27/35 anonim válasza:
engem nem zavart amikor fingott, kinevettem :D vagyis, igyekeztem csöndbe röhögni, mert "Ő" ilyen álmában fingós típus volt és nem akartam felébreszteni.. :DDD
19/L
28/35 anonim válasza:
Nő vagyok, nekem muszáj hangtompítózom, mert nagyon hangosakat, nyervogósakat tudok fingani.
29/35 anonim válasza:
Egyszer be is rottyantottam. XD
30/35 ati1129 válasza:
Én befingok a takaró alá és még utána rá is húzom a fejére is aztán megcsikizem hogy mindenképp kelljen levegőt vennie :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!