Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párok! Ti hogyan alszotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok! Ti hogyan alszotok?

Figyelt kérdés

Ölelkezve, kiskifli-nagykifli, egymással háttal stb.

Azért is kérdezem, mert minap a barátom alvásközben bújt, átölelt.

Mi úgy szoktunk hogy összebújunk és amikor má úgymond majdnem alszunk, hogy azért mindenkinek kényelmes legyen mindegyikünk elfekszik kényelmes pózba és közbe fogjuk egymás kezét. Én úgy érzem ez a szerelem/szeretet kötődés jele. Jól látom? vagy ennek nem kell nagy jelentőséget tanúsítani. Szóval ne bízzam el magam ettől még nem biztos hogy szeret?-Amúgy szerintem jól működő párkapcsolat. Nem élünk együtt, de sokat vagyunk együtt 8 hónapja.

23/L

2016. ápr. 15. 10:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Féltékeny vagyok minden olyan párra, akik összebújva tudnak aludni, nekünk nem megy :D. Mindig úgy indul, hogy ölelkezünk, aztán egymásnak háttal fordulunk, mert nagy a helyigényünk, sokat forgolódunk...Úgyhogy jó nektek :D. Amúgy nyilván nem aludnátok így, ha nem szeretnétek egymást :).
2016. ápr. 15. 10:55
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Sokéves párkapcsolati tapasztalattal a hátam mögött írom: az, hogy hogyan alszotok csak az intimitási igényt jelzi, semmi köze a párkapcsolat harmonikusságához.

A lényeg, hogy a pár tagjainak azonos legyen az igényszintjük, mert ha az egyik fél igényli az összebújást, a másik meg képtelen úgy aludni, akkor az súrlódásokat fog okozni a kapcsolatban. Ugyanúgy jól érezheti magát együtt két olyan ember, akik összebújva szeretnek aludni, mint két olyan, akik nem tudnak így aludni.

2016. ápr. 15. 11:00
 3/18 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Én nem tudok aludni, ha közben ölelkezünk, soha nem tudtam, egyik barátommal se. A párom szeret hátulról átölelni (meg kiszorítani az ágy szélére), de én úgy nem tudok (jól) aludni, úgyhogy általában az ágy két oldalán alszunk érintkezés nélkül.

Nem értem, miért az alvásból akarod kikövetkeztetni, szeret-e, inkább azt vizsgálgasd, mit csinál érted, és hogy bánik veled napközben.

2016. ápr. 15. 11:00
 4/18 anonim ***** válasza:

>Szóval ne bízzam el magam ettől még nem biztos hogy szeret?-Amúgy szerintem jól működő párkapcsolat.

Miért abból akarod megállípítani, hogy szeret-e, hogy hogy alszotok? Nem szoktatok beszélgetni? Soha ne vonj le messzemenő következtetéseket ilyesmikből, mert nem tudod pontosan, hogy neki mit jelent.

Amúgy mi az elején összeölelkezünl vagy kiflizünk, aztán egy idő után elforgolódunk. De mindig igyekszünk vagy fogni egymás kezét, vagy csak simán egymáshoz érni valahogy.

2016. ápr. 15. 11:01
 5/18 A kérdező kommentje:
nem csak ebből. De gondol ez is árulkodó lehet, nem?
2016. ápr. 15. 11:02
 6/18 A kérdező kommentje:
4-es. Hasonló nálunk is.
2016. ápr. 15. 11:05
 7/18 anonim ***** válasza:

Fekve :)

Lefekvéskor összeölelkezünk, de néhány perc után mindenki megy a saját térfelére, mindkettőnk számára kellemetlen, ha összemelegszünk, főleg mostanában amikor már éjjel is meleg van a lakásban.

2016. ápr. 15. 11:16
 8/18 anonim ***** válasza:

Mi egyszemélyes összecsukott kanapén alszunk, úgyhogy máshogy nem is férnénk el, csak szorosan összebújva és kiflizve. Mindketten így szeretünk aludni szerencsére.

Akkor szoktuk csak kinyitni az ágyat, ha beteg vagyok és ez speciális alvópózt igényel. A középen levő kemény elválasztó rész miatt képtelenség ilyenkor összebújni.

Amikor párom nagyobb ágyában alszunk, ott is egymáshoz bújunk mindig. Persze miután elalszunk néha előfordul, hogy elmászik egyikünk, de olyankor a másik megy utána. Sőt a párom reggelente szokta nehezményezni, hogy szerinte keveset kifliztem az éjjel. :))))

Ezt csak azért mondom, mert kaptunk olyan visszajelzést emiatt egy frissen szakított baráttól, hogy biztos nem pihentető és miért nem hagyom szerencsétlent kényelmesen aludni.

2016. ápr. 15. 12:02
 9/18 anonim ***** válasza:
Változó, van amikor tök jó összebújni (párom hanyatt, én meg az oldalához bújok, vagy pedig kiskifli-nagykifli), van amikor meg nem bírom elviselni, ha hozzám ér, és egy méterre tőle hasravágom magam, ő meg hátat fordít.. de elalvás előtt mindenképp fekszünk egy kicsit összebújva, max később elhúzódunk. Mikor hogy kényelmes.
2016. ápr. 15. 12:07
 10/18 anonim ***** válasza:
Soha nem szerettem beleszuszogni, belehorkolni a partnerem képébe. Kizárólag hason szoktam aludni, mert sem oldalra, sem hasra fordulva nem megy az elalvás, s az ágy szélére kihúzódva, az egyik lábam mindig szabadon hagyva, betakaratlanul, mert utálom, amikor összeizzadva, összetapadva főnek a paplan alatt. Nem is értem, miért kreálnak problémát az alvópozíciókból a nők. Aki a nyakába veszi a lábát és kétszer megtekeri maga körül a karjait, az talán jobban tud szeretni?
2016. ápr. 15. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!