Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok! Ti hogyan alszotok?
Ölelkezve, kiskifli-nagykifli, egymással háttal stb.
Azért is kérdezem, mert minap a barátom alvásközben bújt, átölelt.
Mi úgy szoktunk hogy összebújunk és amikor má úgymond majdnem alszunk, hogy azért mindenkinek kényelmes legyen mindegyikünk elfekszik kényelmes pózba és közbe fogjuk egymás kezét. Én úgy érzem ez a szerelem/szeretet kötődés jele. Jól látom? vagy ennek nem kell nagy jelentőséget tanúsítani. Szóval ne bízzam el magam ettől még nem biztos hogy szeret?-Amúgy szerintem jól működő párkapcsolat. Nem élünk együtt, de sokat vagyunk együtt 8 hónapja.
23/L
Nálunk az a menetrend, hogy este összebújás, puszi, jóéjt!, aztán mindketten hátat fordítunk a másiknak. :D Nem tudok összebújva aludni, nem kapok levegőt, párom pedig nagyon rossz alvó, mindenre felébred, én pedig forgolódom általában. Így kényelmes, a kezdetektől így alszunk.
Mikor először együtt aludtunk, megkérdeztem tőle, hogy zavarná-e, ha elfordulva aludnék, erre azt mondta, hogy most rögtön elvesz feleségül, mert ő is úgy szeret aludni. :)
Összebújni alvás előtt jó.
Aludni már nem.
Egyáltalán nem tudom jól kialudni magam, ha a karomon alszik el vagy bármi. Elkezdi nyomni a kezemet / bármimet és akkor megy a gondolkodás, hogy "miként bújjak ki alóla úgy, hogy ne keljen fel".
Tehát külön takaró alatt, teljesen elkülönülve. Najó egy kéz a másikon belefér / megfogni egymás kezét, de ez a maximum.
Előtte ahogy írtam teljesen jó érzés összefonódni, de ehhez nem kell aludni.
Eddig 1 olyan párkapcsolatom volt, ahol a lány nagyon bújós volt. Rengeteg konfliktushoz vezetett a dolog. "Miért nem bújsz ide? Miért fordulsz el? Nem is szeretsz?"
A LÓKUKIT, egyszerűen csak aludni szeretnék kényelmesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!