Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi lesz így belem ha marad a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz így belem ha marad a külön kassza?

Figyelt kérdés
2 éve élünk együtt. Ő 39 éves én 29. Külön kasszán vagyunk. Azt jelenti, hogy a lakbér+rezsi forintra pontosan elosztva az ételpénz felesbe.A többit mindenki fizeti magának. Eddig nem is volt gond mert pont kijöttem úgy hogy megengedhettem én is magamnak a kiruccanásokat ( kirándulás, cukrászda, havi 1 vacsi) ő bőven megteheti hisz 4x annyit keres mint én.Viszont olyan helyzetbe kerültem, hogy kifizetem az albi + rezsi felét még talán az ételpénz felét de egy forint nem marad. Nem tehetem meg azt amit eddig.Ti mit tanácsolnátok?
2016. szept. 11. 23:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nem vagy kicsit mazohista? :(
2016. szept. 12. 18:15
 22/24 anonim ***** válasza:

Akkor tekintsük át!

Tehát a közvetlen közös költségek termén megy a legzsugoribb bankárokat is megszégyenítő fillérezgetés, de az egyéb terheket illetően nem mutatkozik ez a szigorú osztozkodás.

Nézd, én nem akarok rosszindulatúnak tűnni, de ez így nem kapcsolat. Ha valakinek csak addig a "mindene" a párja, ameddig nem kell pluszba egy forintot sem beáldoznia, az minden, csak nem szerelem.

Hogy is van ez? Ameddig romantikázni kell, meg ameddig szétteszed neki a lábad, addig a mindene vagy, de amikor szenvedsz a pénztelenségtől, akkor már csak egy idegen vagy neki?

Ha tényleg ennyire ragaszkodik a fillérezéshez - ugyanakkor más téren meg messze nincs meg a terhek egyenlő elosztása - akkor sürgősen le kell ülnöd vele beszélgetni, és ha ez nem hoz eredményt, akkor meg komolyan el kéne gondolkoznod, hogy kell-e egy olyan kapcsolat, ahol csak a kellemesebb részeket illetően van meg az egyenlőség.

2016. szept. 13. 08:59
 23/24 anonim ***** válasza:
Ja, és még annyit: oké, hogy a bankár-szemlélet szerint az 50-50% jelenti az egyenlő teherviselést, de nem lenne igazságosabb, ha inkább a fizetésetek arányában történne?
2016. szept. 13. 09:00
 24/24 anonim ***** válasza:
Ingyenszex, ingyen takaritónő. Ügyes pasas. Téged azért sajnállak.
2016. szept. 13. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!