Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz így belem ha marad a külön kassza?
Neked van egy lakótársad, aki tud veled szexelni.
Most komolyan, nélküled fog menni vacsorázni mert neked átmeteligen nincs erre pénzed?
Te a fiú vagy vagy a lány? (Csak vicc volt.)
Szóval bocs de ez nem egy egészséges kapcsolat. Hagyd el a p-ba. Egy 39 éves "férfi" (bocs hogy nem tudok egy ilyen lényt férfinak nevezni) nem tartja ridegtartáson a nőjét. Mi lesz ha gyereket szülsz?!?!
Én sem vagyok a klasszikus értelemben vett közös kassza híve. De ez a fillérezgetés valami visszataszító. Nekem a pofámról lesülne a bőr, ha nem segíteném ki a barátnőmet önmagamtól, mindenféle kérlelés nélkül, ha látom, hogy nehéz helyzetben van. Igaza van annak, aki azt írta, hogy így gyakorlatilag van egy lakótársad, aki néha lefekszik veled. Mert ez kb olyan.
Egy valamire való férfinek ezt mondani sem kéne, ha látja, hogy a barátnője anyagilag bajban van, szó nélkül kisegíti.
Komolyan, agybaj. A tini párkapcsolatok rovatban nincsenek annyira gáz dolgok, mint itt.
Mond meg neki, hogy neked nincs annyi bevételed és ha ez továbbra is így marad, akkor keresned kell egy könnyű penzkeresesi formát, hogy tudd fedezni a kiadásaid. És mivel fiatal vagy és szép és kíkívánatos, igy lenne is egy ötleted! De ha ez esetleg zavarná, akkor hajlandó vagy őt elonyben részesíteni és kap 10 százalék kedvezményt! :D
Ha nem vevő az otletre, akkor írj nekem!; ) 40+ Ffi
Neked egy lakótàrsad van aki néha megdug. Nem pàrod. Ha szeretne téged, akkor magàtól segítene.
Volt màr erről konkrét beszèlgetès?
- Dràgàm, úgy elmennék veled vacsoràzni ètterembe.
- Sajnos nincs rà pénzem.
- Oké akkor megyek egyedül. Majd elmesélem milyen finomat ettem.
Nàlatok így működik?Szerinted ez normàlis? Ha teljesen elvesztenéd a munkàd, hagyna éhen dögleni ès kidobna az utcàra? Na ezért értelmetlen a külön kassza. Tiszta képmutatàs.. Melyik ember csinàlnà ezt azzal akit àllítólag szeret?
2 év után ilyen szinten elosztani? Még jó, hogy külön
mérőórát nem szerel fel, hogy ki mennyi vízben fürdik,
és visszaosztja a köbmétereket...
Tényleg, ez nem jó kapcsolat így.
Személy szerint (most lehet megkövezni), ha nem is közös
kasszán vagyok az illető hölggyel, megnézem, mennyi a
számla, lerakom az asztalra (ha nagyságrendekkel jobban
keresek, mint ő), aztán a közös költségeket pedig megbe-
széljük. Nem a teljes fizetésem nyomom a kezébe, mert az
megint túlzás lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!