Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti is azt hittétek volna hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is azt hittétek volna hogy ajándékként szánja?

Figyelt kérdés
A vőlegényem 37 éves ( nagyon jól kereső) és 29 ( rengeteget dolgozó átlagos keresettel) Külön kasszán vagyunk. Mindenki fizeti a sajátját. Az elmúlt 3 hónapban csak az éjszakákat tudtuk együtt tölteni mert annyit melóztam. A múlthéten megkérdezte hogy nem megyünk el nyaralni? Persze hogy igent mondtam. Erre ma benyögi hogy 225.000ft felét majd adjam oda. Megmondom az őszintét hogy teljesen azzal a tudattal voltam hogy ő akar nekem kedveskedni
2016. aug. 13. 19:55
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
0%

Ez így kb. undorító.

2016. aug. 14. 16:12
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
#31: miert undorito?
2016. aug. 14. 16:15
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

miért undorító????

én felajánlottam neki, hogy legyen külön kassza, ő mondta, ha már ott tartunk hogy együtt élünk (és jövőre házasodunk) akkor nehogy külön kasszán legyünk és öt forintokat elszámoljunk.

vagy savanyú a szőlő? :)

2016. aug. 15. 09:20
 34/42 anonim ***** válasza:
0%

Így kb. a legnagyobb biznisz összejönni egy gazdaggal és mindenféle olyan dolgot venni/csinálni ami a csórónak elérhetlen lenne... Váláskor meg vinni az 50%-ot. Nem rossz bolt...

Szerinted helyénvaló kihasználni a csóróbbnak a gazdagabba Ez nem tisztességes.

2016. aug. 15. 09:52
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

gazdag? eléggé el vagy tévedve.

nem milliókat keres, de sokkal jobban mint én, és mivel együtt vagyunk, így közös minden. ha én keresek majd többet, akkor is ez lesz.

és nem gyémántokat kapok meg óceánhoz járunk nyaralni, de ha így lenne se kell irigykedni, hogy valakinek olyan párja van, hogy hiába keres jobban, nem számoltatja el a másikat és együtt örülnek az élménynek, amit KÖZÖS pénzen vesznek!

nagyon irigy ember vagy.

2016. aug. 15. 10:22
 36/42 anonim ***** válasza:
0%

Amibe ő 90%-ot adott a másik fél meg 10%-ot váláskor mégis simán viheti az aki semmit nem adott bele, mert csak. Ez így vérszívás.

2016. aug. 15. 10:28
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

milyen 90??? de tudod lényegtelen.

lényeg, hogy nekem szerencsére a párom nem filléreskedik, megosztunk mindent, a rosszat is.

te meg egy nagyon irigy ember vagy!

2016. aug. 15. 10:46
 38/42 anonim ***** válasza:
17%

Na ja a csóróbbnak naná, hogy megéri, meg is kell ideologizálni, hogy milyen szép is ez. Aztán váláskor benyúlni mindent, mert "az nekem jár".

2016. aug. 15. 10:48
 39/42 anonim ***** válasza:

Kicsit azért furcsa a feltételezésed, mert azt írod, mindig mindenki a saját részét fizeti - ebből logikus a következtetés, hogy a nyaralást is felezitek. Valóban szerencsétlen így a dolog, de azt nem értem, hogy azért zavar, mert félreértés volt és kedves ajándékként gondoltál erre; vagy pedig az a gond, hogy nem tudod kifizetni a saját részed?

Nem értem ezt a teljesen külön kassza dolgot, de ha már így csináljátok, akkor ez ezzel jár (szerintem). Mondjuk ezt a fukarságot nehezen viselném egy nagyon jól kereső embertől...

2016. aug. 15. 12:03
 40/42 anonim ***** válasza:
0%

A gazdagnak "kötelessége" a csórókat felkarolni? Mindent megvenni neki amire annak "nem fussa"? Jó tudni... Bár érdekes abban a világban ahol a javak 90%-ra ráült az 1%... Hmm... Némelyiknek csak a "prémiuma" elég lenne párszázezer csóró normál életvitelére egy évig.

2016. aug. 15. 12:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!