Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is azt hittétek volna hogy ajándékként szánja?
Azt hittem volna én is, hogy ajándék, igen.
De ha a vőlegényed, akkor meg kéne tudnod beszélni vele, hogy nem tudsz annyit áldozni rá. Szóval nem értem ezt a rinyát...
Vagyis mikor más farkával kellett a csalánt verni akkor elemedben voltál "nem, drágám a 4 csillagos szálloda az gáz, csakis az 5 csillagosba megyek veled". Aztán jött a "wa wa wa waaa" mikor ez kiderült amit írsz. Mostmár jó lenne a 4 napos Velencei tó is, mi? :D
De ez így nagyon nem fair. Vagy akkor aki a csapásokat állja, annak nagyobb a "hatalma/beleszólása mindenbe" is? Vagy hogy?
Ez nem tisztességes!
A nagyon jól kereső mit takar és a te kersetedet hova lehet belőni?
Nem kötelessége neked kifizetni a nyaralásod de neked sem kötelességed vele lenni és vele töltened az időd. Ha igazán szeretne nem kérné el az árát ha megteheti anyagilag miközben látja hogy megszakadsz a munkában kevés pénzért. Én elgondolkoznék azon hogy megéri-e ilyen kapcsolatban lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!