Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti is azt hittétek volna hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is azt hittétek volna hogy ajándékként szánja?

Figyelt kérdés
A vőlegényem 37 éves ( nagyon jól kereső) és 29 ( rengeteget dolgozó átlagos keresettel) Külön kasszán vagyunk. Mindenki fizeti a sajátját. Az elmúlt 3 hónapban csak az éjszakákat tudtuk együtt tölteni mert annyit melóztam. A múlthéten megkérdezte hogy nem megyünk el nyaralni? Persze hogy igent mondtam. Erre ma benyögi hogy 225.000ft felét majd adjam oda. Megmondom az őszintét hogy teljesen azzal a tudattal voltam hogy ő akar nekem kedveskedni
2016. aug. 13. 19:55
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
70%

Azt hittem volna én is, hogy ajándék, igen.

De ha a vőlegényed, akkor meg kéne tudnod beszélni vele, hogy nem tudsz annyit áldozni rá. Szóval nem értem ezt a rinyát...

2016. aug. 13. 20:12
 12/42 anonim ***** válasza:
24%
EMANCIPÁCIÓ VAN
2016. aug. 13. 20:13
 13/42 A kérdező kommentje:
De megkérdezte hogy ide és ide ekkor jó lesz? Mondtam hogy igen
2016. aug. 13. 20:14
 14/42 anonim ***** válasza:
6%
A javakat 50-50%ban élvezni, de amikor bele kel adni akkor 90-10%os aránytalság se feltűnő? Hogy is van ez?
2016. aug. 13. 20:15
 15/42 anonim ***** válasza:
10%

Vagyis mikor más farkával kellett a csalánt verni akkor elemedben voltál "nem, drágám a 4 csillagos szálloda az gáz, csakis az 5 csillagosba megyek veled". Aztán jött a "wa wa wa waaa" mikor ez kiderült amit írsz. Mostmár jó lenne a 4 napos Velencei tó is, mi? :D

2016. aug. 13. 20:16
 16/42 anonim ***** válasza:
98%
Nőként írom,hogy ha a párommal így keresnénk,én fizetném a részét,elvégre szeretem.Nem az a lényeg,hogy a pasi igye a nőt,hanem akinek több van,az ne fukarkodjon így.
2016. aug. 13. 20:19
 17/42 anonim ***** válasza:
7%

De ez így nagyon nem fair. Vagy akkor aki a csapásokat állja, annak nagyobb a "hatalma/beleszólása mindenbe" is? Vagy hogy?

Ez nem tisztességes!

2016. aug. 13. 20:21
 18/42 anonim ***** válasza:
92%
Ha hasonló lenne a keresetetek,még hagyján,de így.Azért átlag keresetből bruttó 200 rongyot kiköhögni elég nehéz,több,mint az egész havi fizud.Merre mentek ti nyaralni?
2016. aug. 13. 20:31
 19/42 A kérdező kommentje:
Kedves 15-ös! Én az a nő vagyok aki soha az életében 1 napot nem élősködött egy férfin.Soha nem vártam el semmit.Ellentétben veled akit vagy a stricije vagy az apucika tart el.:)
2016. aug. 13. 20:31
 20/42 anonim ***** válasza:
90%

A nagyon jól kereső mit takar és a te kersetedet hova lehet belőni?

Nem kötelessége neked kifizetni a nyaralásod de neked sem kötelességed vele lenni és vele töltened az időd. Ha igazán szeretne nem kérné el az árát ha megteheti anyagilag miközben látja hogy megszakadsz a munkában kevés pénzért. Én elgondolkoznék azon hogy megéri-e ilyen kapcsolatban lenni.

2016. aug. 13. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!