Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is azt hittétek volna hogy ajándékként szánja?
ha külön kasszán vagytok ez nem meglepő. inkabb az a meglepő h olyan bunko h ha külön kasszán akarja a nyaralást akkor elosszor veled kéne megbeszelni hova és mikor. Ha meg megakarna lepni akkor jöjjön két jeggyel amiből az egyik neked szol. Ez a ferfi is azert tart teged h legyen valakije. Szép "boldog" házaséletnek fog ez kinézni.
2016. aug. 13. 20:00
ja és mivel nem beszelte meg veled h hova és mikor hanem csak benyujtotta a szamlat, nos akkor egy önző h nem kérte ki előtte a véleményed ha mar neked kell fizetni a felét.
2016. aug. 13. 20:01
Na ja, fizesse csak a luxusutadat a marhája, "ezért van!"
Álmodj királylány.
2016. aug. 13. 20:01
Átgondolnám én ezt a kapcsolatot! Ő jól keres, de elvárja, hogy Te fizesd a felét? Ha netán munkanélküli, vagy gyesen lévő leszel, majd elkéri a wc papír árának a felét is?
Úgy gondoltam volna én is, hogy ajándéknak szánja. Elkéri a felét? Tuti, hogy nem mennék el vele.
2016. aug. 13. 20:02
#3. Itt nem erről van szó.
Mellesleg meg sem beszélte a kérdezővel, hogy hova és mikor, csak átnyújtotta neki a számlát.
Hát én nem tudom mit tennék a helyedben... Sajnállak
2016. aug. 13. 20:03
Na ja, phah, micsoda diktátor, hogy nem fizet csak úgy egy utat a csajnak, elvégre a férfit ezért tartják, hogy fizessen. Felterjesztem kivégzésre a Feminista Ligában.
2016. aug. 13. 20:03
6-os te nem érted a lényeget. ha a csajnak kell fizetni a felét akkor talán meg kéne kerdezni hova és mikor, megis csak az ő(csaj) pénze is. Nem pedig oda ahova a srác akar aztan a csaj meg fizeti csakhogy a srác olcson eljusson álmai szigetére vagytalán te is is ilyen önző vagy egy parkapcsolatban?
2016. aug. 13. 20:07
Jó, de ha így lett volna, most ez lenne a kérdés: "Miért csak a Velencei tóra megyünk 3 napra mikor ez a szemét jobban keres, mint én?! Nem kellene elvinnie jobb helyekre, csak úgy puszira?!"
2016. aug. 13. 20:08
Egy kapcsolatban akkor jó a külön kassza, ha nincs nagy különbség az anyagi háttérben. Más esetekben a pénzesebb fél sokszor nem érzi, hogy mi megterhelő a másiknak. "A pénz nem boldogít." Sőt...
2016. aug. 13. 20:11
8-as, hat, nem tudom, lehet. de inkább varjuk meg hatha több reszletet ir ki a kerdező
2016. aug. 13. 20:11
Kapcsolódó kérdések: