Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti is azt hittétek volna hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is azt hittétek volna hogy ajándékként szánja?

Figyelt kérdés
A vőlegényem 37 éves ( nagyon jól kereső) és 29 ( rengeteget dolgozó átlagos keresettel) Külön kasszán vagyunk. Mindenki fizeti a sajátját. Az elmúlt 3 hónapban csak az éjszakákat tudtuk együtt tölteni mert annyit melóztam. A múlthéten megkérdezte hogy nem megyünk el nyaralni? Persze hogy igent mondtam. Erre ma benyögi hogy 225.000ft felét majd adjam oda. Megmondom az őszintét hogy teljesen azzal a tudattal voltam hogy ő akar nekem kedveskedni
2016. aug. 13. 19:55
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
95%
ha külön kasszán vagytok ez nem meglepő. inkabb az a meglepő h olyan bunko h ha külön kasszán akarja a nyaralást akkor elosszor veled kéne megbeszelni hova és mikor. Ha meg megakarna lepni akkor jöjjön két jeggyel amiből az egyik neked szol. Ez a ferfi is azert tart teged h legyen valakije. Szép "boldog" házaséletnek fog ez kinézni.
2016. aug. 13. 20:00
 2/42 anonim ***** válasza:
98%
ja és mivel nem beszelte meg veled h hova és mikor hanem csak benyujtotta a szamlat, nos akkor egy önző h nem kérte ki előtte a véleményed ha mar neked kell fizetni a felét.
2016. aug. 13. 20:01
 3/42 anonim ***** válasza:
13%

Na ja, fizesse csak a luxusutadat a marhája, "ezért van!"

Álmodj királylány.

2016. aug. 13. 20:01
 4/42 anonim ***** válasza:
68%

Átgondolnám én ezt a kapcsolatot! Ő jól keres, de elvárja, hogy Te fizesd a felét? Ha netán munkanélküli, vagy gyesen lévő leszel, majd elkéri a wc papír árának a felét is?

Úgy gondoltam volna én is, hogy ajándéknak szánja. Elkéri a felét? Tuti, hogy nem mennék el vele.

2016. aug. 13. 20:02
 5/42 anonim ***** válasza:
93%

#3. Itt nem erről van szó.

Mellesleg meg sem beszélte a kérdezővel, hogy hova és mikor, csak átnyújtotta neki a számlát.

Hát én nem tudom mit tennék a helyedben... Sajnállak

2016. aug. 13. 20:03
 6/42 anonim ***** válasza:
8%

Na ja, phah, micsoda diktátor, hogy nem fizet csak úgy egy utat a csajnak, elvégre a férfit ezért tartják, hogy fizessen. Felterjesztem kivégzésre a Feminista Ligában.

2016. aug. 13. 20:03
 7/42 anonim ***** válasza:
98%
6-os te nem érted a lényeget. ha a csajnak kell fizetni a felét akkor talán meg kéne kerdezni hova és mikor, megis csak az ő(csaj) pénze is. Nem pedig oda ahova a srác akar aztan a csaj meg fizeti csakhogy a srác olcson eljusson álmai szigetére vagytalán te is is ilyen önző vagy egy parkapcsolatban?
2016. aug. 13. 20:07
 8/42 anonim ***** válasza:
4%

Jó, de ha így lett volna, most ez lenne a kérdés: "Miért csak a Velencei tóra megyünk 3 napra mikor ez a szemét jobban keres, mint én?! Nem kellene elvinnie jobb helyekre, csak úgy puszira?!"

2016. aug. 13. 20:08
 9/42 RoseTyler ***** válasza:
98%
Egy kapcsolatban akkor jó a külön kassza, ha nincs nagy különbség az anyagi háttérben. Más esetekben a pénzesebb fél sokszor nem érzi, hogy mi megterhelő a másiknak. "A pénz nem boldogít." Sőt...
2016. aug. 13. 20:11
 10/42 anonim ***** válasza:
8-as, hat, nem tudom, lehet. de inkább varjuk meg hatha több reszletet ir ki a kerdező
2016. aug. 13. 20:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!