Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mi szokott ráébreszteni arra, hogy már nem jo a kapcsolatotok, vagy nem olyan a másik, mint hittétek, talán szakitani kellene? Az idő mulása vagy valamilyen történés?
Szia,
Én 8,5 évig voltam együtt az előző párommal. 3,5 évet ebből együtt laktunk. Minden szuper volt köztünk, boldogok voltunk,bár nem túl sűrűn jártunk el programokra, mert nem volt rá pénzünk.
Az utolsó 5-6 hónapban viszont valami megváltozott. Nem vágytam haza munka után, nem akart résztvenni az én örömömben,boldogságomban, nem igazán törtünk magunkat,hogy a másik kedvében járjunk.
Én már lakást akartam venni és gyereket tőle, ő viszont nem. Ezért úgy éreztem,hogy külön kell folytassuk az életünket. De Szerelmes voltam belé és Ő is belém.
Szóval nálam a családalapitási szándék hiánya tette be a kaput ennyi idő után.
27/F
Az egyik a boldogságával idegesíti a másikat.
Nem beszélnek
Nincs csók, kevés szex van
A számítógép előtt döglenek, mikor mást is lehetne csinálni.
Veszekedés
Sok buli, és abban lerészegedés,majd utána megint veszekedés.
Nálunk ilyenek voltak. Mindezek egy adott kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!