Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is azt hittétek volna hogy ajándékként szánja?
Volegennyel ti ilyen szinten felezgettek?
En a ferjemmel kulon kasszan vagyok (o szeretne ha kozos lenne, de reszemrol ez kizart) nincs megbeszelve, h ki mit fizet, mindenki mas amihez akkor es ott kedve van. De nincs fillerbaszas, nincs az h 'na most ennek kerem a felet' barmi is az, es meg egyszer sem volt olyan h egy nyaralast feleztunk volna, vagy en fizettem vagy o, de nalunk ilyen nincs.
Innen nezve ez nem egyenerteku kapcsolat, majd a hazassagban is ez lesz? Tudja h mennyit keresel szamomra is evidens lenne h ajandek, maskent nem mennek, hihetetlenul bunko...komolyan.
Nálam egy összeköltözős komoly kapcsolat része a közös kassza is.
Ha a gyereket várod majd és nem lesz munkád, nem vesz neked kaját?
Elég proletár hozzáállás a "fizessenek a gazdagok azoknak úgyis telik HAHAHA, mink meg hasznájjuk csak ki BRUHAHAHAHAH" Ilyenkor jönnek elő a gaazdagok apjank csak 90%-os különadót a nyakukba meg ilyenek.
ez de gáz
mi addig feleztünk amig csak jártunk
mióta együttélünk MINDEN közös!!! pedig nem egyformán keresünk, ő háromszor annyit mint én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!