Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Semmi köszönet, hogy is van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmi köszönet, hogy is van?

Figyelt kérdés

Egy ideje már együtt élek a párommal (22/F) DE

Mindig én szedem utána össze a saját szennyesét. A számlákat is én rendezem, miközben megbeszéltük, hogy ő fogja fizetni a csekkeket.

Egy köszönetet sem kapok, semmiért se.

Lányok ez mindenkinél így?

Fiúk, kicsit sem gondoljátok, hogy ez így nem helyes?

2016. jún. 29. 00:21
 1/10 RRR ***** válasza:
38%

beszélj vele

mert ennek így semmi értelme

2016. jún. 29. 00:22
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Nyisd ki a szádat és beszéld meg vele. Újra.
2016. jún. 29. 01:03
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Igen, beszéld meg. Nálunk ilyen nincs...
2016. jún. 29. 06:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Mi felezzuk a rezsit.

Kajat mindenki maganak vesz meg mast is. Ne tesszuk ossze a penzunket.

En rendetlen vagyok, de a szennyesem a mosogepbe/re teszem aznap.

N

2016. jún. 29. 06:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem a barátnője vagy. Hanem egy házvezetőnő akit dughat. És ingyen!

Ne szedd össze a cuccait. És nyomd a kezébe a csekkeket hogy fizesse be.

Ne hagyd magad!

Egyébként TE megköszönöd, ha megcsinál valamit?

Lehet hogy szívesebben csinálnà ő is a dolgát.

2016. jún. 29. 07:30
 6/10 anonim ***** válasza:
30%

Ilyeneken is csak nők nyafognak a gyakorin.

Fordított helyzetben egy pasi az elkezdené csakúgy nem összeszedni a szennyest. Az előbb utóbb feltűnik ám...

És akkor, ha megkérdezi a másik, hogy miért, lehet visszakérdezni, hogy "na szerinted?"

2016. jún. 29. 08:29
 7/10 A kérdező kommentje:

Hát volt amikor egyszer sokáig dolgoztam, és akkor úgy várt haza, hogy vacsorát készített. NA, az nagyon jól esett. Megköszöntem neki és nem csak az ágyban.

De!!! Ez is 1 éve volt.

De am igen, én mindig megköszönöm neki, ha besegít valamiben.

2016. jún. 29. 09:52
 8/10 anonim ***** válasza:

"Fiúk, kicsit sem gondoljátok, hogy ez így nem helyes?"

De gondoljuk! Csak mi nem a barátod vagyunk.

2016. jún. 29. 10:50
 9/10 anonim ***** válasza:
57%
Egyszerű: ismét leültök, elmondod hogy nem a bejárónője vagy hanem a barátnője, két dolga lenne, ha kell csináljatok egy rendező táblát az előtérbe, konyhába, ahol látni. Amennyiben ő ezt nem így gondolja hogy megosztaná a munkát, akkor keressen valódi bejárónőt. Ha pedig észhez tér és megígéri hogy csinálja, de mégsem akkor szépen nem szeded fel utána és közlöd hogy csak azt mosod ki ami a szennyesben van (egyszer feltűnik neki hogy nincs tiszta gatya hidd el) és nem fizeted be helyette a csekket. Hidd el, szép tanulság ha kijönnek kikötni (lesz gyertyafényes vacsi pár napig ;) ) vagy meglátja hogy késedelmi kamatos a csekk.
2016. jún. 29. 16:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Nálunk ilyen nincs. És nem besegít a házimunkába, hanem megcsinálja a ráeső részt úgy ahogy meg lett beszélve. Elvégre ketten keresünk, ketten élünk együtt, a háztartás vezetése is közös teher.

Ülj le és beszéld meg vele újra. Mond meg neki, hogy ha mindketten dolgoztok, ne a te nyakadba szakadjon már szinte egyedül a háztartás és a kötelezők. Tiszteljen meg azzal, hogy nem szarik bele mindenbe, hanem összeszedi a saját cuccait és eltakarítja a ganét maga után.

Ha nem akarsz ingyencseléd lenni, akkor bezsélsz vele, ha pedig nem változtat, akkor én a helyedben lapátra tenném. Ha ilyen trehány, nem törődöm , akkor menjen vissza anyucihoz, vagy keressen más balekot.

2016. jún. 30. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!