Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmi köszönet, hogy is van?
Egy ideje már együtt élek a párommal (22/F) DE
Mindig én szedem utána össze a saját szennyesét. A számlákat is én rendezem, miközben megbeszéltük, hogy ő fogja fizetni a csekkeket.
Egy köszönetet sem kapok, semmiért se.
Lányok ez mindenkinél így?
Fiúk, kicsit sem gondoljátok, hogy ez így nem helyes?
beszélj vele
mert ennek így semmi értelme
Mi felezzuk a rezsit.
Kajat mindenki maganak vesz meg mast is. Ne tesszuk ossze a penzunket.
En rendetlen vagyok, de a szennyesem a mosogepbe/re teszem aznap.
N
Nem a barátnője vagy. Hanem egy házvezetőnő akit dughat. És ingyen!
Ne szedd össze a cuccait. És nyomd a kezébe a csekkeket hogy fizesse be.
Ne hagyd magad!
Egyébként TE megköszönöd, ha megcsinál valamit?
Lehet hogy szívesebben csinálnà ő is a dolgát.
Ilyeneken is csak nők nyafognak a gyakorin.
Fordított helyzetben egy pasi az elkezdené csakúgy nem összeszedni a szennyest. Az előbb utóbb feltűnik ám...
És akkor, ha megkérdezi a másik, hogy miért, lehet visszakérdezni, hogy "na szerinted?"
Hát volt amikor egyszer sokáig dolgoztam, és akkor úgy várt haza, hogy vacsorát készített. NA, az nagyon jól esett. Megköszöntem neki és nem csak az ágyban.
De!!! Ez is 1 éve volt.
De am igen, én mindig megköszönöm neki, ha besegít valamiben.
"Fiúk, kicsit sem gondoljátok, hogy ez így nem helyes?"
De gondoljuk! Csak mi nem a barátod vagyunk.
Nálunk ilyen nincs. És nem besegít a házimunkába, hanem megcsinálja a ráeső részt úgy ahogy meg lett beszélve. Elvégre ketten keresünk, ketten élünk együtt, a háztartás vezetése is közös teher.
Ülj le és beszéld meg vele újra. Mond meg neki, hogy ha mindketten dolgoztok, ne a te nyakadba szakadjon már szinte egyedül a háztartás és a kötelezők. Tiszteljen meg azzal, hogy nem szarik bele mindenbe, hanem összeszedi a saját cuccait és eltakarítja a ganét maga után.
Ha nem akarsz ingyencseléd lenni, akkor bezsélsz vele, ha pedig nem változtat, akkor én a helyedben lapátra tenném. Ha ilyen trehány, nem törődöm , akkor menjen vissza anyucihoz, vagy keressen más balekot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!