Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az angyalok itt járnak köztünk?
Figyelt kérdés
Létezik egy lány ezen a helyen,
mely segít másokon, s lelkeken.
Mely befoltozza más szíveken lévő hegeket.
Köszönöm neked, mert segítettél
S ezt soha nem feledném.
Köszönöm neked, kinek nevét nem is mondhatom ezen helyen
De szíve s lelke talán a legnagyobb ezen a helyen.
Egy kérdéssel fordultam felétek...
hihetetlen de ölelést, együttérzést kaptam cserébe
Könnycsepp a szememben melyet el sem hisztek,
De higgyétek el, angyalok léteznek :)
Egyetlen egy kéréssel fordulok felétek
szeressétek párotok mert ezért élni érdemes.
S lehet ezen sorok nem rímelnek
de ezek nélkül élni nem érdemes.
S lehettek kockák, ezt nem bánom,
Mert higgyétek el, multiba nyomni, egy szépséges szép álom :)
2014. aug. 22. 04:23
2/6 anonim válasza:
Szerintem csak gyomor forgató és nyálas?
3/6 anonim válasza:
Erre inni kell! ...valami erőset és károsat.
4/6 anonim válasza:
öszintén te ilyenkor mit érzel amikor hajnali fél ötkor ily dolgokat mersz kiirni ide ?
5/6 anonim válasza:
Szerintem jó vers lett,van tehetséged az íráshoz :).Amúgy többiek ,mindenkinek megvan a saját stílusa,ezért nem kell így megsérteni a másikat!Petőfi is írt érzelmesebb verseket (néha talán túl érzelmest is) mégis jó költőnek tartották. Nekem tetszik a vers műfajtól függetlenül. Például nekem nincs ilyen tehetségem az íráshoz,pláne,hogy érzelmeket is rakjak bele. Csak így tovább!;)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak gyorsan leírtam amit éreztem valakiről :)
2014. nov. 22. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!