Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet még vmi köztünk (többi lent)?
Figyelt kérdés
Jártam egy fiúval, nagyon szerettem. Csak én elég zárkózott lány vagyok így nem sokat beszéltem, magamtól nem adtam neki csókot vagy puszit.. mindig jelezte a szájával h kér meg oda dugta az arcát az arcomba.és megunta.. vagy nem tudom.. szakított.. barátok maradtunk. ugyan úgy találkozgattunk az ő kérdésére és kezdtem feloldódni.. ezt ő is észre vette.. és tegnap rám írt h milyen csinos voltam meg h hiányzik neki a puszim.. és így elbeszélgettünk és olyan mintha megint eggyütt lennénk de nem vagyunk. gondoljátok lehetne még vmi ?? :)2014. aug. 5. 04:47
3/3 anonim válasza:
Ebből lehet még valami. :)
Csak szedd össze magad, és "hajts rá" picit, hogy érezze, te is tudsz kezdeményezni, és elég merszed van már ahhoz, hogy megpuszild, akár megcsókold! Hidd el, hogy ez kell most, mutasd meg neki, hogy nem vagy már olyan, mint régen. :) Ezzel visszakaphatod őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!