Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség lenne jövőre elhívni nyaralni egy olyan lányt, akivel lelki társak lettünk a neten, de nincs szerelem köztünk?
Figyelt kérdés
Külföldre, kettesben. Hogy miközben felfedezzük az adott desztinációt, megismerjük egymást. :-)2014. jún. 29. 15:45
1/16 anonim válasza:
Ha ez megvan, akkor még lehet belőle szerelem is, egy próbát megér.
2/16 anonim válasza:
Persze, simán. Bár, sokszor a netes lelkitársak, sohasem találkoznak.
3/16 anonim válasza:
Jövő ilyenkor már a nevére sem fogsz emlékezni és ő sem a tiédre.
Arra nincs lovéd hogy most meglátogasd, de majd jövőre persze külföld, na menj már.
5/16 A kérdező kommentje:
#3: van lóvém, csak nem ez az első te félművelt :) Azért jövőre, mert akkor tervezek külföldre menni, és elhívnám magammal.
#4: Még nem, mivel félénk, de már 3 hónapja minden nap beszélünk neten.
2014. jún. 29. 16:09
6/16 anonim válasza:
Jövő nyárig nem is találkoznál vele? Ennek mi értelme?
7/16 anonim válasza:
Konkrétan semmi értelme az egésznek és én vagyok félművelt, hát szép.
8/16 anonim válasza:
Én biztosan nem tenném, inkább itthon találkoznék vele sokat, és úgy "fejleszteném" a következő szintekre a kapcsolatot. A külföldi utazás rosszul is elsülhet, kiderülhet, hogy mégsem annyira jöttök be egymásnak, és mivel össze lesztek zárva napokig, ez kellemetlen szituációkat eredményezhet.
9/16 anonim válasza:
Igen, szerintem is. Inkább még ezen a nyáron itthon olcsóbban kirándulni (szuper utakat, kirándulásokat, túrákat is össze lehet hozni olcsón), mint jövőre talán majd nyáron egy drágább út.
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok.
10/16 anonim válasza:
#zoknipár nem vágod? Az embernek arra nincs pénze hogy 1325 forintért vegyen egy vonatjegyet és meglátogassa a lányt, de már most azt tervezgeti hogy majdˇ aztán jövőre elviszi külföldre... ennél jobb példa nincs arra hogy valaki infantilis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!