Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hülyeség lenne jövőre elhívni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség lenne jövőre elhívni nyaralni egy olyan lányt, akivel lelki társak lettünk a neten, de nincs szerelem köztünk?

Figyelt kérdés
Külföldre, kettesben. Hogy miközben felfedezzük az adott desztinációt, megismerjük egymást. :-)
2014. jún. 29. 15:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

r3d4me, ki az infantilis? Lehet, hogy inkább te, mert azt hiszed mindenki diák és 50%-al utazik? :) Én már dolgozó ember vagyok, nekem dupla annyiba kerül a vonatjegy (ami ráadásul nem is megy a lakóhelyemről, mert nincs vasút itt, tehát csak átszállással 100 km-el arrébról indulna), mint egy diáknak. Annyi aprócska részletet még felfednék, hogy kb fél ország hossza választ minket egymástól el, tehát kb 10 ezer felett jönnék ki oda-vissza. Nem ugrálhatok csak úgy. Nem a pénzről van szó, én megtanultam félretenni abból a szerény kis fizetésemből, de te olyannyira művel vagy itt, hogy ismeretek nélkül vagdalózól. Sztár vagy nem?! :)

Egyiknek: de-de, akarok vele mindenképp addig találkozni, és nem ez lenne az első személyes tali, nem így tervezem. Tudom, miket hordozhat egy ilyen utazás (kellemetlenségek stb). Addig találkoznék vele párszor, de mint mondtam, nem sokszor tudok utazgatni 10 ezerért...de erre is félre van rakva, tehát gyengébbek kedvéért: nem a pénzen múlik a találkozás. Ő bátortalan még, mert fél, hogy elvész a varázs, ami neten megvan..:S

2014. jún. 29. 16:43
 12/16 anonim ***** válasza:

Pénz nem számit de azzal indokod hogy nem találkozol vele mert nincs 50%-s diákod.

Csak halkan kérdezem van róla sejtelmed mennyibe kerül magaddal külföldre cipelni egy nőt? Csak úgy nagy vonalakban mire tippelsz? Ha már az 50%-os diákon fennakadsz.. ja és persze mindezt nem most, hanem majd jövőreˇˇ És mindezt azért mert ő a lelki társad, szerelem az nincs, de net az van. Ráadásul még nem is találkoztál vele.

Most ezek után ki az infantilis?

Ja és hogy a kérdésedre válaszoljak: igen, tök jó ötlet, mindenképp jövőre vidd magaddal valahova külföldre. Mindegy hova csak külföld legyen, és majd jövőre.

Hát hihetetlen.

2014. jún. 29. 17:02
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát ba... meg ez hülye. :D Mondom félreraktam már az évek során egy esetleges nyaralásra pénzt. :) Nem akarok hozzányúlni és abból utazgatni hetente 200 km-t, főleg ha ő még nem érzi késznek magát a találkozásra, akkor nem is tudnék menni. Ha késznek érzi majd magát, akkor elutazom ígyis-úgyis hozzá, mivel ugyan neki hiába van diákja, nem engednék el a szülei hozzám. 17 évesen érthető nála...de csak úgy leutazni ennyit, hogy odaállítok aztán nem akar találkozni, na erre nincs cashem és nem is lenne normális, ráadásul tolakodó is lennék. Ha egyszeri találkozás után úgy dönt, hogy akar folytatást, akkor nyilván többször látogatom meg jövő nyárig, de idén biztos nem vinném még el. De te biztos olyan marha tapasztalt, sokat megélt ember vagy. Állítom nem vagy több 16 évesnél. :) Kötekedj otthon, vagy jelentelek.
2014. jún. 29. 17:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Az évek alatt félreraktad a nyaralásra a pénzt, mert te dolgozó ember vagy és vinnéd a lányt aki egyébként most 17 éves. Mégis mennyi volt mikor rárepültél?

Még találkozni sem akar veled, de te ennek ellenére külföldre cipelnéd.

Egyre izgalmasabb ez a sztori.

2014. jún. 29. 17:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Kicsit zavaros. Ha a szülei még hozzád sem engedik el, akkor külföldre sem fogják elengedni.
2014. jún. 29. 17:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Látom, jól lepontoztál, pedig nem bántani akartalak. Ha csak egyféle választ vársz, akkor ne tegyél fel olyan kérdést, hogy "hülyeség lenne-e". Pedig tényleg van mit átgondolnod, mert ez az egész nem így működik. Nyugodtan lehet lepontozni megint.
2014. jún. 30. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!