Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn a szülőnek lehet köszönet ajándéknak egy szép vázát venni?
egy szép abroszt is pl.
Vázát akkor ha talál valóban :)
Szerintem meg az esküvő a szülőkről is szól...Hiszen mindent Nekik köszönhetünk.
Én biztosan köszönetet mondok majd Nekik és anyósoméknak azért amit értünk tettek az elmúlt évek alatt.
Lehet, hogy nem ők az ünnepeltek, de úgy gondolom nagyon fontos dolog az Ők életükben is az a nap, így egy kis figyelmesség jól eső érzés...
Hát szerintem meg elég hülén néz ki egy vázát adni. Ha már adsz vázát, akkor tegyél bele virágot is. De ha az egyik szülőpárnak vázát adsz, másiknak meg virágot, az is elég hülén veszi le magát. Mért nem lehet egy szál virágot adni, annyira fáj?
Az esküvői csokor is általában élő virág, ha kiszárítod, megmarad, ha nem, kidobod. A szülő is ki tudja szárítani a virágát. Egyébként meg fényképeztesd le magatokat átadás közben és maradandó lesz.
És igen is a szülő ünnepe is egy kicsit. Hiszen élete művét adja át egy másik embernek.
Erre mondják, hogy "néha a kevesebb több".
Szóval maradj a hagyományoknál, utolsó hsz-val értek egyet. Virágot!
Mi egy virágcsokrot adtunk és egy közös képünket egy szép keretben. Így adtunk virágot is és maradandót is.
A váza szép ajándék, csak nem túl személyes. Ez nem egy szülinap, hogy ajándékot adjatok. Ez az esküvőtökön való köszöntése a szülőnek, amellyel megköszönitek, hogy felnevelt Titeket. Tehát egy jelképet és személyes ajándék illene ide a legjobban. Úgyhogy ha már mindenképpen vázát szeretnétek (+bort), akkor már inkább gravíroztassatok rá valami személyest.
Egyébként gondolom az örömanya és örömapa nem fog az ajándékkal a kezében járkálni, leteszi az asztalra és az esküvő végén meg hazaviszi magával. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!