Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti főznétek így?

Figyelt kérdés

Kezdem fölöslegesnek érezni, hogy főzzek, időt és energiát fektessek az ehhez tartozó bevásárlásba, készítésbe, utána való takarításba...

A párom 1x eszik a főztömből, utána nem... Valamelyik nap készítettem paprikáscsirkét, abból 1x evett, utána csak én ettem belőle... Tegnap kirántottam 6 db csirkehúst, párom megevett másfél darabot, mert nem volt éhes, én meg csak kettőt ettem, hogy ha éhes lesz, akkor maradjon neki... Erre nem ette meg továbbra sem, hanem nekiállt még tükörtojást csinálni, meg benyögte, hogy hát inkább nem kéri, mert már nem friss...

És mindig ezt csinálja... Szerintem így semmi értelme főznöm, mert minek...

2016. ápr. 20. 10:07
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
17%

En nem fozok neki, mert mindig azzal jon, h ki kerte.. Amugy minden zoldseget, gyumolcsot , olajos magokat nyersen eszek. Csak a halat es tojast parolom. Mast nem is eszem. Smugy ez a paleo etrend, szigoritva.

N

2016. ápr. 20. 11:18
 12/34 anonim ***** válasza:
11%
Eszedbe jutott már ,hogy sz*rul főzöl...de legalábbis nem úgy amit ő szeret?
2016. ápr. 20. 11:48
 13/34 anonim ***** válasza:
61%

Esetleg felvilágosítást adhatsz róla, hogy nem az anyukája vagy, ku.rvára nem dolgod hogy gondoskodj róla. Neked egy felnőtt férfi kell, nem egy kisgyerek.

Főzz heti két-háromszor kis adagot, a többi napon egyen amit talál. Ezen kívül ha enni akar, vásároljon be, te meg megfőzöd.

Gyorsan tisztázd, hogy munkamegosztás van, mert mire észbe kapsz, inkább a főnököd lesz, mint a párod.

2016. ápr. 20. 12:46
 14/34 anonim ***** válasza:
#8, egyetértek. Kérdező, nem kell emiatt lemondani a meleg ételről. Például a húst felszeleteled, lesózod, egyik nap rántasz ki pár darabot, másik nap lesütöd a többit, csinálsz levest, annak másnap sincs állott íze. Egy bolognaival sem lehet ilyen probléma. Lehet, hogy gyakrabban kell így megfordulni a konyhában, de ha átgondolod az anyagfelhasználást, gyors receptek után nézel és esetleg kikéred a párod véleményét, nem lesz hiba a rendszerben. Én is inkább eszek mindent frissen, de mondjuk egy borsófasírtot összedobni 15 perc, meg van oldva az étkezés.
2016. ápr. 20. 12:48
 15/34 anonim ***** válasza:
Nalam illetve nalunk ha egyszer ez megtortenik akkor biztos ugy fogom alakitani ezt hogy nalunk heti parszor ilyen egy adagos, de valami kulonlegesebb vacsit fozok (ebedet mindenki ugyis munka kozben fogja maganak lebonyolitani), reggelire pedig lesz mindig kulonbozo hideg etelek a hutoben (pl. majonezes kukoricat, salikat, omlettet nem nehez osszedobni es megis laktato meg jo), hetvegen meg valami nagy reggeli (de csak mert imadom a reggeliket :D). Felesleges igy fozni neki. Parszor egy adagos kaja, amugy meg hideg elelem :D. Senki nem mondta hogy napi haromszor fozz neki reggelit ebedet vacsorat mast, isten ments nem vagy te konyhamano :D.
2016. ápr. 20. 12:58
 16/34 anonim ***** válasza:

Nyugi.

Most már tudod hogy csak frisset eszik meg. A fagyasztott kajával hogy áll? A maradék be a fagyóba, kis dobozokban, és majd jó lesz.

Ha úgy sem jó neki, akkor pl rántott hús, rántott sajnál lehet azt hogy panírozva eltenni a fagyóba és egy egy darabot kisütni, mikor ennétek , és az friss, nem érezni hogy faygasztós.

(közé nylon vagy alufólia és akkor nem fagy össze)

2016. ápr. 20. 14:09
 17/34 anonim ***** válasza:

Ha ennyire semmi nem jó: se a hideg kaja, se a nem friss meleg, akkor főzzön magának! Nem kötelezettséged körülugrálni, nem az anyja/szakácsa vagy hanem a társa, ő is főzhet magának ám.

Egyébként kisebb adagokat főznék, a többi megy a fagyóba, egyszer rá fog jönni, hogy nincs mindig az amit ő akar és megeszi majd.

2016. ápr. 20. 14:34
 18/34 anonim ***** válasza:

Mi sem szeretünk nem frisset enni, hacsak nem levesről, vagy pörköltről van szó.

Porciózva pakoljuk el a fagyasztóba a húsokat. Most az egyiket elfelejtettük szétpakolni, szóval bepácoltam. Ha hazajön a párom, akkor frissen kisütöm magunknak azt a mennyiséget, amit megeszünk, a maradékot pedig eltesszük holnapra.

A roston sütött dolgok pillanatok alatt megvannak.. Értem én, hogy te 3 napra előre szeretsz főzni, de mi például nem.

Ha palacsintát sütök, akkor kisütök annyit amnnyit éppen megeszünk, a többi megy a hűtőbe. Ha 2 óra múlva újra megkívánjuk, akkor előveszem és újra sütök egy párat. Semmi nem telik..

2016. ápr. 20. 14:57
 19/34 anonim ***** válasza:

*Semmibe nem telik.

Meg kéne tanulnod hatékonyan főzni. És ez nem egyenlő azzal, hogy egyszerre 8 adagot kell kisütni.

2016. ápr. 20. 15:00
 20/34 anonim ***** válasza:

Miért csak te főzöl, takarítasz, vásárolsz? Együtt vagy felváltva kellene, és az lenne a minimum hogy megkérdez téged is kérsz-e ha nekiáll valaminek.

Egyébként nem beszélitek meg előre mit főztök? Mert ha a férjem önkényesen meg se kérdezné a véleményem lehet hogy nekem se lenne kedvem az adott ételhez. Szátok nincs hogy kommunikáljatok?

2016. ápr. 20. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!