Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogy esne ha vacsorát föznétek egy pasinak de nem jönne el?
Figyelt kérdés
Egy pasival ismerkedünk megbeszéltük hogy jön hozzám vacsorára fözök neki. se a telefont nem vette fel, se fel nem hivott volna hogy legalább lemondja.
Én meg a szivemet beletettem a fözésbe, még bevásárolni is elmentem a tüzö napon :@
2013. jún. 19. 20:16
1/17 anonim válasza:
Elég jellemtelen alak lehet.Szerintem örülj,hogy nem jött össze a dolog.
2/17 anonim válasza:
Nagy szerencséd van, hogy nem ment el. Ugyanis gyorsan kiderült, hogy milyen ember. Millióan cserélnének veled, hidd el....
34/f
4/17 A kérdező kommentje:
Ja persze biztos...
2013. jún. 19. 20:27
6/17 anonim válasza:
Ezt sajna én is átéltem, felejtős a pasi, még amíg lehet...Hidd el!
7/17 anonim válasza:
Amennyiben nem tragédia, vagy katasztrófa miatt viselkedett így, jobb, hogy lekopott. Többet nem hívnám.
8/17 anonim válasza:
Rosszul. De nézd a dolog pozitív oldalát, hamar kiderült, hogy milyen, így nem pocsékolod rá az időd :)
9/17 anonim válasza:
Mennyi ideje vagytok együtt? Randikra elment? Lehet, hogy a telefonjával van valami, még megérkezhet.
10/17 A kérdező kommentje:
egy honapja ismerkedünk minden randira eljött még elötte 2 órával tök lelkes volt hogy jaj de jó...
Mind1 ez nagyon aljas dolog volt soha többé nem állok vele szóba ha jót akarok tenni valakinek mindig ez a vége!
2013. jún. 19. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!