Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek hogy esne ha vacsorát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hogy esne ha vacsorát föznétek egy pasinak de nem jönne el?

Figyelt kérdés

Egy pasival ismerkedünk megbeszéltük hogy jön hozzám vacsorára fözök neki. se a telefont nem vette fel, se fel nem hivott volna hogy legalább lemondja.

Én meg a szivemet beletettem a fözésbe, még bevásárolni is elmentem a tüzö napon :@

2013. jún. 19. 20:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért csak kiváncsi lennék mi volt az ok....
2013. jún. 19. 20:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Na végül is miért nem jött? Ahogy magamat ismerem, aggódnék addig, míg biztosat nem tudok.
2013. jún. 19. 21:14
 13/17 A kérdező kommentje:
Most hivott az elöbb az autoját nem tudta beinditani, de azt mondta jön.
2013. jún. 19. 21:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Én duzzogva megenném a kaját.
2013. jún. 19. 21:15
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor mégsem megy kárba a vacsora, de afelõl felvehette volna a telefonját.
2013. jún. 19. 21:17
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez mekkora kamu...

Ha nem tudom beindítani a kocsit, akkor azonnal telefonálok, hogy bocsi, csúszni fogok. Volt két órája kitalálni valami kifogást (szinte biztos, hogy még egy randit betuszkolt az estébe, aztán az nem úgy alakult, ahogy akarta, így maradtál szamárnak a ló helyett) és ennyire telt...

2013. jún. 19. 22:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Mivel nem volt képes előbb hívni, ez így is - úgy is bunkóság volt. Nekem is volt ilyen "kalandom", mindig volt magyarázata az illetőnek. Mondjuk nem kellett sok, hogy minden kapcsolatot megszakítsak vele...

Persze nem mondom, hogy te is tégy így egy alkalom miatt, de nagyon-nagyon érdemes odafigyelni ezekre a kezdeti jelekre, nemtől függetlenül.

2013. jún. 20. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!