Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egy ronggyal alszik. Mit kéne tennem?
Egy ève vagyunk együtt, mindig sokat aludtam nála, de csak egy hete merte elmondani,hogy egy ronggyal szokott aludni, ami kiskora óta megvan. Köpni nyelni nem tudtam, aztán mondta, hogy nem zavarna-e engem, ha akkor is elővenné ha én vele alszok, zavaromban azt mindtam, hogy csak nyugodtan.
Nagyon betegesnek tartom ezt, megbántani meg nem akarom, szeretem őt nagyob, de ez tuti nem egészsèges.
Ő 24 èves férfi, én 20 éves nő.
Szerintem ezen semmi szegyelni valo nincsen es egyaltalan nem beteges. Csak azt mutatja hogy kotodik valamihez ami a multjaban fontos szerepet jatszik. Kérdezõ 20 évesen eleg erzeketlen egy piCha vagy amugy :D Sajnalom szegeny srácot. Ez olyan neki mintha lenne egy regi plusse vagy valami ami szep gyerekkori emlekeket idez fel benne Te meg ezert nezed betegnek
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!