Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap befeküdtem a barátom mellé fürdés után egy tangában, semmit nem csinált. Mi lehet a gond?
Egy darabig a keze a fenekemen volt, majd nyavajgott hogy ne puszilgassam, ne mocorogjak mert úgy nem tudja figyelni a tv-t és küldött hogy akkor csináljam meg már meg a beígért kis vacsiját (nem nagy dolog, kb 5 percembe telt).
Rosszul esett mert annyit olvastam már itt hogy ha a fiúknak így van a barátnőjük akkor a fiú rögtön rámászik.
Szeret, és foglalkozik velem, de ezt nem tudom hova rakni soha, nem csak most. Az orált is gyakran kéri tőlem de amikor szólok hogy nekem szex kéne akkoris csak annyiban marad az egész.
Együtt fürödni sem szeret már csak nagyon ritkán mert kicsi a kád..ez igaz is, valóban kicsi de azért eddig benne volt és úgy gondolom hogy ha vonzódunk valakihez akkor ez sem lesz akadály.
Rosszul esik hogy eszébe sem jutok egy héten egynél többször, max az orál picit többször ha eszébe jut egynél.
De szerinte minden rendben van és ha meg akarnám beszélni vele akkor besértődne.
Régen kaphatóbb volt a szexuális dolgokra, azonnal kapható volt és ha nem voltunk együtt de írtam neki vmi utalást akkor azonnal rákattant. :(
Most meg semmi és bánt...
Nekem még hiányzik hogy akarjon dícsérjen hiszen fiatal vagyok..
3,5 éves kapcs. 23N, 25F
Az a gond, hogy kicsit kihűlt a kapcsolat, fel kellene pezsdíteni, de ehhez mindketten kelletek.
Mást nem tudok én sem javasolni, ülj le vele és azt amit ide leírtál mondd el neki és beszéljétek meg.
Tegnap én olyan hulla fáradt voltam, hogy pont nem érdekelt volna engem sem...
Másrészt, vacsit igértél... Éhesen meg még az sem áll fel...
Szerintem is jó lenne, ha felpezsdítenéd kicsit a szexuális életeteket. Vehetnél valami jelmezt, és szerepjátszanál kicsit.
Az hogy nem foglalkozott veled tegnap, nem jelent semmit, csak kicsit kihült a dolog. Vagy lehet épp más fontos dolgon járt az agya. Ha ilyen sértődős akk egyenlőre ne megbeszélni próbáld vele, hanem inkább magad próbáld "felhúzni" a szexuális aktivitását. Ha nem sikerül, akkor jöhet a beszélgetés.
A kapcsolat elejen az ujdonsag es a hormonok miatt altalaban nincs gond a szexel.
Egy ido utan ezeknek elmulik a hatasa. Lehet hogy egyszeruen alapbol ritkabban van igenye a szexre (csak ugye a kapcsolat elejen es nem derul ki), az is lehet hogy a faradtsag, stressz, es az is hogy valami mas gondja van veled. Ezt csak tole tudod meg.
5-ös vagyok.
Nem szadó jelmezre gondoltam. :D
Hanem akár csak egy titkárnőt eljátszani. Vagy esetleg japán diáklánynak öltözni. Ezek otthon is megatalálhatóak lehetnek a gardróbban. :) Csak kell egy kis fantázia ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!