Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tegnap befeküdtem a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap befeküdtem a barátom mellé fürdés után egy tangában, semmit nem csinált. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Egy darabig a keze a fenekemen volt, majd nyavajgott hogy ne puszilgassam, ne mocorogjak mert úgy nem tudja figyelni a tv-t és küldött hogy akkor csináljam meg már meg a beígért kis vacsiját (nem nagy dolog, kb 5 percembe telt).

Rosszul esett mert annyit olvastam már itt hogy ha a fiúknak így van a barátnőjük akkor a fiú rögtön rámászik.

Szeret, és foglalkozik velem, de ezt nem tudom hova rakni soha, nem csak most. Az orált is gyakran kéri tőlem de amikor szólok hogy nekem szex kéne akkoris csak annyiban marad az egész.

Együtt fürödni sem szeret már csak nagyon ritkán mert kicsi a kád..ez igaz is, valóban kicsi de azért eddig benne volt és úgy gondolom hogy ha vonzódunk valakihez akkor ez sem lesz akadály.

Rosszul esik hogy eszébe sem jutok egy héten egynél többször, max az orál picit többször ha eszébe jut egynél.

De szerinte minden rendben van és ha meg akarnám beszélni vele akkor besértődne.

Régen kaphatóbb volt a szexuális dolgokra, azonnal kapható volt és ha nem voltunk együtt de írtam neki vmi utalást akkor azonnal rákattant. :(

Most meg semmi és bánt...

Nekem még hiányzik hogy akarjon dícsérjen hiszen fiatal vagyok..

3,5 éves kapcs. 23N, 25F

2016. jan. 23. 06:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az jó ötlet, hogy pezsdítsetek a szexuális életeteken, de ennek csak akkor van értelme, ha mindketten szeretnétek javítani a helyzeten.

Legyél te a kezdeményező, ha már te vetetted fel a kérdést, aztán legalább megtudod, hányadán álltok egymással.

Az előző kapcsolatommal hasonló gondok voltak, ott csúszott el, hogy csak én akartam javítani rajta.

Négy és fél éve mással élek, az újdonság varázsa elmúlt, de a vágy nem. Mászkálhatok előtte bármennyit meztelenül, még mindig ugyanúgy kíván, sőt, megkockáztatom, hogy talán jobban is.

2016. jan. 23. 09:37
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha a pasid fáradt volt éppen és valami olyan dolgot nézett a TV-ben ami tényleg érdekelte akkor nincs ezen mit kattogni. Ki kell várni a sorodat és akkor bedobni magad ezerrel.

Nem akarlak elkeseríteni, de amikor igazán sokat dolgozom(fizikai munka) és hulla fáradtan hazaérek a munkából az asszony csinálhat velem bármit akkor is ülve elalszom. Volt már rá precedens hogy kényeztetni akart orálisan és elaludtam közben...volt is belőle balhé.

Legyél kicsit rámenősebb, de akkor kezdeményezzél amikor van rá idő és nem vagytok sem fáradtak, sem éhesek.

37F

2016. jan. 23. 09:56
 13/17 anonim ***** válasza:

Sajnos ez egy idő után minden kapcsolatban előjön.

Nekem az exem egy hasonló szituban tett azért, hogy újra felkeltse a vágyat (és persze én is), de csak időleges megoldás volt, egy évvel később szétmentünk.

Próbáljátok meg, de ez saknos nem túl jó ómen.

2016. jan. 23. 10:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Ez minden kapcsolatban így van, kivétel nélkül. És a poén az, hogy NORMÁLIS! Ugye nem gondoljátok azt, hogy majd hetente 5x vagy többször már csak a gondolatra is nedves lesz a bugyi és állni fog a kuki?? Nevetséges. És egyben szomorú is. Hogy vannak emberek (sőt, azt mondom a legtöbb) abban az ostoba tudatban van, hogy ha meztelenül/tangában/egy szál faszban odaugrik a párja elé, az rögtön letámadja és megszexuálja még 5-10-20-30 év után is.... Ez nem így működik! Minden kapcsolat csak az elején izgalmas szexuális értelemben! És ez normális. Persze utána is fent lehet (sőt, célszerű is) tartani az érdeklődést, de érthető ha ez nem megy azon az intenzív színvonalon, mint az első pár hónapban évben. Semmi bajod nem lesz, ha nem akar minden alkalommal megdugni, ha meglát. Az önbizalmat pedig SOHA ne mástól (se a párodtól, se külvilágtól) NE várd, mert akkor rábas.ztál!
2016. jan. 23. 15:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, a csávó egy önző, lusta dög, a kiszolgálást (vacsi, sz*pás) elvárja, és még a kérdező törje magát jobban, amikor eddig is épp elég kezdeményező volt??? Én biztos nem tepernék még jobban, hanem megmondanám őszintén, nem érdekelne ha megsértődne. Azért meri ezt csinálni, és azért hiszi azt, hogy minden rendben van, mert nincs tétje semminek, hisz úgyis kiszolgálod a végén... Talán látnia kéne, hogy van mit vesztenie.
2016. jan. 23. 16:55
 16/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, igazad van. :)
2016. jan. 24. 13:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Az utolsó előttinek is igaza van. Nálam is hasonló helyzet volt, és az az igazság, hogy muszáj lejjebb vinni az elvárásokat, ha monogám kapcsolatban akasrz élni. Vibrátort mindenképp vegyél:)

Mondjuk ezt csak a lángolás csökkenésére értem, ha oráloztatni meg kaját követelni van ereje, akkor tényleg kiakadnék.

25L

2016. jan. 24. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!