Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egy ronggyal alszik. Mit kéne tennem?
Egy ève vagyunk együtt, mindig sokat aludtam nála, de csak egy hete merte elmondani,hogy egy ronggyal szokott aludni, ami kiskora óta megvan. Köpni nyelni nem tudtam, aztán mondta, hogy nem zavarna-e engem, ha akkor is elővenné ha én vele alszok, zavaromban azt mindtam, hogy csak nyugodtan.
Nagyon betegesnek tartom ezt, megbántani meg nem akarom, szeretem őt nagyob, de ez tuti nem egészsèges.
Ő 24 èves férfi, én 20 éves nő.
19:33: És ez hányadik ismétlés volt? A harmadik? A nyolcadik? A huszadik? A negyvenedik? Mennyire reprezentatív a felmérésed? Mondjuk ha negyven 20 és 30 közötti ember mond valamit, ami neked nem tetszik, mennyire értelmes dolog leírni egy egész korosztályt?
Jó lehet belekötni a szavaimba, de te meg egész szövegek értelmezését tanulhatnád meg. Akkor talán leesne, hogy pontosan mi lett volna a mondanivalóm lényege.
A fene se gondolta volna, hogy ezt így el kell majd külön magyarázni.
#33 Nem tudom mit nem lehet ezen érteni.
A barátom a szememben a nagy betűs Férfi. Minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek számomra a férfit testesítik meg.
Ezzel a rongyos dologgal most ez kicsit halványult... Tegnap is amikor elaludtunk és magához vette a kis rongyát, úgy éreztem kirohanok a szobából. Olyan volt, mint egy kisfiú,és nekem senki ne mondja azt, hogy ez normális hogy egy 24 éves férfi egy kis ronggyal alszik!
Húgomnak is volt anno, 5 éves koráig,utána már nem kellett neki,ez a normális viselkedés számomra. Érted miről beszélek?
"A barátom a szememben a nagy betűs Férfi. Minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek számomra a férfit testesítik meg.
Ezzel a rongyos dologgal most ez kicsit halványult... Tegnap is amikor elaludtunk és magához vette a kis rongyát, úgy éreztem kirohanok a szobából. Olyan volt, mint egy kisfiú,és nekem senki ne mondja azt, hogy ez normális hogy egy 24 éves férfi egy kis ronggyal alszik!
Húgomnak is volt anno, 5 éves koráig,utána már nem kellett neki,ez a normális viselkedés számomra. Érted miről beszélek?"
Nem, még mindig nem azt írod le, TE mit ÉRZEL pontosan. Sztereotípiákat írsz a nagybetűs Férfiről meg a húgod példáját hozod, de nem írod le, hogy azon túl, hogy betegesnek tartod, milyen érzést kelt benned. Dühöt? Féltékenységet a múltja vagy a nem feléd irányuló érzései és szokásai iránt? Értetlenséget? Undort? Lenézést?
Még mindig úgy érzem, hogy kicsit elfelejted, az emberek nem olyanok, mint a filmeken. Nagybetűs férfi nem létezik, ahogy nagybetűs nő sem. Emberek vannak, kisebb-nagyobb hibákkal, furcsaságokkal, különbözőségekkel, és persze sok-sok pozitív tulajdonsággal.
Azt pedig továbbra sem értem, hogy miért ez határozza meg az ő megítélését nálad. Ha valóban jó partner, minden szempontból úgy viselkedik, ahogyan az neked egy férfiban kívánatos, miért zavar, hogy az alváshoz van egy szokása, ami sem neked, sem másnak nem árt?
Soha nem fogsz olyan embert találni, akiről évek alatt sem derül ki semmi. Mindenkinek vannak apró hülyeségei. Biztosan neked is, amit a partnered szó nélkül tolerál, mert nincs valódi jelentősége a kapcsolatotok szempontjából. És tényleg nem bántani meg ekézni akarlak, de ha ezt nem látod be, akkor bizonyos szempontból nagyon éretlenül gondolkodsz, és talán tényleg jobb lenne, ha inkább kirohannál a szobából.
Ti állítjátok máglyára a kérdezőt, mert eltér a véleménye a tietektől.
Ha neki a ronggyal alvás kizárja azt, hogy valaki férfi legyen, nagy betűvel, akkor kizárja.
Nekem is kizárja egyébként, hogy valaki végre a kérdező mellé is csatlakozzon.
Ez nem egy objektív, vitán felül álló dolog, hogy mi a FÉRFI, hanem, mint látjuk, minden nőnek más és más igényei vannak.
Nálatok nem zárja ki, hogy valaki rongyba kapaszkodva férfi legyen. Oké. Ettől még lehettek boldog emberek. De lehetnétek kevésbé durvák is, mikor ezt megfogalmazzátok a kérdezőnek. Semmi bántót, vagy degradálót nem írt a barátjáról.
Nekem a születésem óta megvan a kispárnám huzata, és csak azzal tudok elaludni, ha nem otthon alszok, viszem mindenhova magammal a párnával együtt, kb félévente 1x mosom ki nagy nehezen, mert úgy elveszti a varázsát. Eddig mindenki elfogadta. Ha ideges vagyok akkor csak beleszippantok egy nagyot, és megnyugtat. Úgy érzem, hogy soha nem tudnék megválni tőle :D
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!