Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátom egy ronggyal alszik....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egy ronggyal alszik. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Egy ève vagyunk együtt, mindig sokat aludtam nála, de csak egy hete merte elmondani,hogy egy ronggyal szokott aludni, ami kiskora óta megvan. Köpni nyelni nem tudtam, aztán mondta, hogy nem zavarna-e engem, ha akkor is elővenné ha én vele alszok, zavaromban azt mindtam, hogy csak nyugodtan.

Nagyon betegesnek tartom ezt, megbántani meg nem akarom, szeretem őt nagyob, de ez tuti nem egészsèges.

Ő 24 èves férfi, én 20 éves nő.

2016. ápr. 15. 12:24
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
60%
Így osszuk meg titkainkat a... "nőkkel"... :)))
2016. ápr. 15. 13:04
 12/42 anonim ***** válasza:
61%
"Mit kéne tennem?" Csinálj pacal pörköltet! :D
2016. ápr. 15. 13:04
 13/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm az összes eddigi választ, a rosszindulatúakat is egyaránt.

A bajom annyi, hogy iszonyúan kisfiúsnak tartom, semmi férfias nincs benne, a cumival teszem egy szintre, nem értem mi értelme ennek. Ennyire nem akar felnőni esetleg?

2016. ápr. 15. 13:06
 14/42 anonim ***** válasza:
82%
Te tényleg idióta vagy. Légy oly kedves és szakíts a barátoddal. Nem neked lesz jobb, hanem neki. Csodálom, hogy egyáltalán van valakid. Undorító a személyiséged már ennyi alapján is.
2016. ápr. 15. 13:14
 15/42 A kérdező kommentje:

köszönöm a tippet, de nem fogok egy rongy miatt szakítani vele, mert minden rendben van velünk, megemlítettem egy apró zavaró dolgot, amit ahogy látom, sok ember normálisnak tart...

2016. ápr. 15. 13:24
 16/42 anonim ***** válasza:
83%

"nem fogok egy rongy miatt szakítani vele, mert minden rendben van velünk"

Hurrá, ez jó hír.

Ha te is így véled, akkor semmi gond, nem?

Apró zavaró dolgok meg mindenkinél lesznek. Az élet nem olyan, mint a romantikus filmeken, amiken valószínűleg felnőttél, hogy minden pasi panorámás penthaus lakásban lakik, antracit színű szatén ágyneműben, amin még az áthancúrozott éjszaka végén sincs egy árva ránc vagy izzadságfolt sem.

Az emberek ilyenek meg olyanok, különböző eszközökkel küzdenek meg a maguk stressz-adagjával, kezelik az alvási problémáikat, körbeveszik magukat biztonságot adó tárgyakkal és apróságokkal.

Kívülről nézve az ember a fejét verné a falba, hogy hírhedten bántalmazó, nőverő pasik minden ujjukra találnak barátnőt, aki bekajálja nekik, hogy oké, amit csinálnak, neked meg van egy teljesen rendes, kedves pasid, erre kiakadsz azon, hogy egy ronggyal alszik. Szerinted ez tényleg fontos?

2016. ápr. 15. 13:29
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

"A bajom annyi, hogy iszonyúan kisfiúsnak tartom, semmi férfias nincs benne, a cumival teszem egy szintre, nem értem mi értelme ennek."

"megemlítettem egy apró zavaró dolgot, amit ahogy látom, sok ember normálisnak tart..."

Mindkettőt te írtad, és két totál kizárja egymást a kettő. Úgy ÉRZED, hogy férfiatlan, és összedőlt benned egy világ, de mikor rákérdeznek, akkor persze csak egy kis apró dolog... Ahha.

Szerintem ez téged marhára zavar. Más nem fogja tudni megmondani neked, miért alszik azzal a ronggyal, csak ő. Esetleg kérdezd meg róla, minek neki a rongy. Pontosan mi az az érzés, amit előidéz benne, mire kell... De amíg nem vallod be magadnak, hogy mennyire borzasztóan zavar, addig nem tudod vele se megbeszélni, mert ahányszor felhoznád a témát, mindig visszakoznál, hogy ó csak egy apróság... Valld be magadnak, hogy téged ez borzalmasan zavar, aztán kezdd el neki felhozni. Mivel rákérdezett nálad, hogy mehet-e a dolog, ezért fontos vagy neki, tehát mondhatod, hogy gondolkodtál rajta, és erről inkább le kéne szokni.

Egyébként meg aki itt ekézi a kérdezőt, hogy kiadta a barátja titkát, annak jelezném, hogy az illető srác neve nem szerepel a kiírásban, és a kérdező nem tudott máshoz fordulni. Ennyi...

2016. ápr. 15. 13:37
 18/42 anonim ***** válasza:
76%

A nőknek semmi sem jó. :) ha más panaszuk nincs, akkor abba kötnek bele mivel alszanak.

Megérdemelnél egy olyan pasit aki nem egy régi ronggyal alszik, hanem egy szőke ronggyal. :)))

2016. ápr. 15. 13:40
 19/42 anonim ***** válasza:
18, esetleg egy régi szőke ronggyal.
2016. ápr. 15. 13:41
 20/42 anonim ***** válasza:

Szerintem ez legyen a legnagyobb probléma vele! :D

Nem cumizik...vagy bekakil...annyi, hogy egy rongy is kell a nyugodt alvásához. Marha nagy kaland. Én ezen a legkisebb mértékben sem akadok fenn.

2016. ápr. 15. 13:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!