Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom a haverjait fontosabbnak tartja?
Egy évig együtt laktunk, én ő, és két haverja. Mi külön szobában. Most nézegettek új albérleteket és találtak is egyet ami szép helyen van, és 3 külön szoba van benne. De a barátom haverjai azt mondták engem nem szívesen látnának ott. Úgyhogy amíg nem találok albérletet bejárósnak kell lennem. Szóval így csak heti 1-szer fogunk találkozni, eddig meg minden nap együtt voltunk.
Azt mondta nem örül, neki hogy így kell lennie, de ez van.
A barátnőim szerint, és kicsit én is úgy érzem, a haverjait választotta helyettem. Ti mit gondoltok?
Hát elég érdekes. Összeköltözés után jó esetben már nem akarnak szétköltözni az emberek, ha komolyan gondolják. Az én barátomnak meg se fordulna a fejében, hogy olyan albérletet keressünk, ha több emberrel akarnánk együtt lakni, ahová én nem férek be vagy nem látnak szívesen...
A helyes lépés a barátodtól az lett volna, hogy akkor ketten néztek magatoknak egy sajátot, és nem a haverjaival költözik össze.
Hát ez durva azért.
Én leülnék és megbeszélném vele, hogy ő tulajdonképpen mit is vár a kapcsolatotoktól. Mert összeköltözés után már tényleg veled kellett volna lakást néznie, ha komolyan gondolja veled.
Én is úgy gondolom, hogy a barátait választotta, és ne haragudj hogy ezt mondom, de azt is megkockáztatom, hogy te nem vagy olyan fontos neki, mint a barátai. :/
Oké, ha a barátok nem akarnak veled lakni, de én egyenesen kiakadnék, ha úgy akarnának a barátaim összeköltözni velem, hogy a párom nem jöhet. Én akkor mondanám, hogy nincsen semmi gond, akkor külön megyek a párommal és kész.
Hát, előszöris nem mindegy, hogy hány évesek vagytok... az, hogy a barátod inkább a haverjaival költözne össze, azt sugallja, hogy még egy nagy kamasz. Ami nem feltétlenül gond, ha mondjuk 19 évesek vagytok, és nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem szeret, vagy ilyesmi... de azért 26-27 évesen szerintem is gáz a dolog, és mindenképpen megbeszélném vele, hogy akkor ez most mit jelent, és hogyan tovább.
Ami még fura, az az, hogy a barátai nem bírnak téged. Vajon mi lehet ennek az oka? Elviekben az ember hozzá hasonló érdeklődésű, értékrendű, stb. barátokat választ, és ez a párjára is igaz. Tehát minden adott ahhoz, hogy az ember jól kijöjjön a párja barátaival. Ha ez nekem nem menne, akkor azért erősen elgondolkodnék...
Persze elsősorban a párod a fontos, hiszen vele tervezed a jövődet, nem a barátaival. ;)
25 éves.
Szerintem azért nem kedvelnek, mert így a barátom kevesebb időt tölt velük.
"így kell lennie" - nem kell így lennie, ő így akarja.
Hát szerintem ne tervezz vele hosszabb távra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!