Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már annyiszor hallottam a párom és haverjait nőkről beszélni, és bárhová megyünk kiesik a szemük más nőkre, és megbeszélik milyen jól néz ki! Mind ez a jelenlétemben?
Engem ez nagyon zavar!Százszor megkértem,hogy a jelenlétemben ne tegye!Hiába!
Már annyira nem bízom benne,hogy ha elmegy nélkülem valahová megöl a féltékenység!Ez nagyon rossz!Mit tegyek?
Nem a megnézéssel van a gond (bár különbség van aközött, hogy észreveszi, hogy szép és megakad rajta egy pillanatra a szeme, vagy nyilvánosan nyáladzik utána). Hanem azzal, hogy ezt nem hozom szóba, ha tudom, hogy a partnerem kellemetlenül érzi magát emiatt.
Mert innentől kezdve bunkóság.
Szerintem a párod pontosan tudja, hogy féltékeny vagy és ez tetszik is neki, ezért még adja is alád a lovat.
1,Te is nézz meg pasikat és tegyél rájuk te is megjegyzéseket.Vegye észre,nem csak ő van a világon és nem csak ő tud tapló lenni.
2, Helyezd kilátásban a szakítást. Indok legyen, hogy így nem érzed jól magad a társaságában és keressen meg majd akkor, ha téged akar és nem mindenki jöttmentet.
Ha mindez nem segít és nem változik a viselkedése, én ténylegesen szakítanék vele. Nem éri meg idegeskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!