Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az zaklatásnak számit ha édesanyám előttem huzamosabb ideig kizarolag fehernemuben tartozkodik a jelenletemben?
Figyelt kérdés
Már mondtam h ez engem zavar de nem érti a problemám.
15/F
2014. okt. 29. 19:20
1/8 anonim válasza:
Nem zaklatás, csak érzéketlenség részéről. Téged miért zavar.
2/8 CptTomato válasza:
iskola pszichológus vagy család segítő szolgálat tud segíteni
3/8 anonim válasza:
Nem zaklatás. Egyszerűen őt nem zavarja, hogy te ott vagy.
5/8 anonim válasza:
Nem zaklatás, kérd meg rá, hogy ne tegye. Egyébként izgat vagy miért zavar?
7/8 anonim válasza:
Szerintem ez nem zaklatas, csak gondolom zavaro. Biztos o termeszetesnek veszi, hogy lakason belul a csaladtagjai elott fehernemuben van, es nem is gondol arra hogy ezzel teged zaklat. Probald meg, hogy ne foglalkozzal vele, ugy viselkedj mintha lenne rajta rendes ruha..ugy csinalj mintha nem zavarna.
8/8 anonim válasza:
anyám átment simán a lakáson egy szál éva kosztümben, sőt kifeküdt napozni a kertben nyáron :D
Nemhogy nem zavart, konkrétan pont nem érdekelt :D
(viszont nagyon röhögtem amikor csak a haja, meg a leszállópálya volt csak barna rajta, minden más piros mert leégett de brutál :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!