Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátom egy ronggyal alszik....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egy ronggyal alszik. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Egy ève vagyunk együtt, mindig sokat aludtam nála, de csak egy hete merte elmondani,hogy egy ronggyal szokott aludni, ami kiskora óta megvan. Köpni nyelni nem tudtam, aztán mondta, hogy nem zavarna-e engem, ha akkor is elővenné ha én vele alszok, zavaromban azt mindtam, hogy csak nyugodtan.

Nagyon betegesnek tartom ezt, megbántani meg nem akarom, szeretem őt nagyob, de ez tuti nem egészsèges.

Ő 24 èves férfi, én 20 éves nő.

2016. ápr. 15. 12:24
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
86%

Egyébként én nem értem, mi a bajotok a kérdezővel. Valaki magyarázza meg.

A párjának van egy szokása. A kérdezőnek nem tetszik. A párja érzéseit kímélve szeretne vele erről beszélni, és ezért nem a családtól kér segítséget (ahol ugye ismerik a párját, és esetleg tényleg ciki is lenne), hanem névtelenül a neten, de szerintetek a kérdező a rosszgonosz, a borzalmas, a párjának joga (!!!) van a rongyhoz, amit a kérdezőnek kötelező (!!!) elfogadni... Legalábbis úgy viselkedtek vele, mintha elégette volna...

Szerintem normálisan intézi a dolgot, és ha ez őt ennyire zavarja, akkor igenis fel kell hoznia.

De várom férfiak válaszát is, hogy minek kell egy felnőtt férfinak rongy, ha ott fekszik egy hús-vér nő...

2016. ápr. 15. 13:47
 22/42 anonim ***** válasza:
90%
Johnny Bravo is ilyen. Szerintem ilyen rejtett mentális problémák okozzák, de nem tudom mik, mert nem értek hozzá.
2016. ápr. 15. 13:51
 23/42 anonim ***** válasza:

Én meg egy viharvert plüsscicával alszom, akit születésemkor kaptam, és?

Ez nem azt jelenti, hogy gyerekes a párod, hanem azt, hogy érzékeny, fogékony az érzelmi dolgokra. Hiszen, mint írtad, kiskora óta alszik azzal a ronggyal, nyilván sok emlék meg azokkal kapcsolatos érzelem köti hozzá. És ha lesz egyszer gyereke, hozzá is szeretettel, türelemmel és megértéssel fog állni. Örülj, hogy nem egy érzéketlen, nőverő, bunkó pasast fogtál ki magad mellé.

2016. ápr. 15. 14:03
 24/42 anonim ***** válasza:

#21 - "zavaromban azt mindtam, hogy csak nyugodtan. "

Itt meg "jajj hát ez milyen ciki és nem férfias".

Továbbá a szóhasználata is szánni való.

Nem azzal van a baj, hogy őt zavarja ez a dolog. Erről nem tehet, hanem ahogy ezt a külvilág felé kimutatta.

2016. ápr. 15. 14:26
 25/42 anonim ***** válasza:

21,

A kérdezőt nem minősítettem egyszer sem. Szimplán nem értem, ez miért olyan borzalmas nagy probléma. Illetve kicsit következetlen, hogy egyszer úgy állítja be, mint élete fő problémáját, egyszer meg apróságként írja le.

Ettől függetlenül szerintem az alvás az ember legintimebb magánügye, és igen, ha szeretem a párom, akkor bizony a végsőkig toleráns vagyok ezen a téren.

2016. ápr. 15. 14:26
 26/42 A kérdező kommentje:

Mi a baj a szóhasználatommal?

Igen, azt mondtam, hogy apró dolog, ergo nem szakító ok, de egy igazán zavaró apró dolog. Felfogtam, hogy akik eddig írtak, ezt természetesnek veszik,nem tudok velük együtt érteni. A külvilágnak elmondtam? Név nélkül, konkrétan minden infó nélkül.

Köszönöm a válaszokat, most megyek a sarokba állok, és elgondolkozok azon, hogy milyen szánalmas vagyok:))))

2016. ápr. 15. 14:33
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

12:42: Nem állok mellszélességgel a kérdező mellett, mert én sem értem, miért kell azt mondani valamire, hogy nem zavar, ha egyszer de.

Viszont az oldal anonim, sem a kérdező, sem a barátja személyazonossága nem derült ki, így nem történt semmilyen lejáratás a részéről.

+1: Neked is van ám egy érdekes felfogásod, ha 1! azaz egy! vadidegen ember viselkedéséből kiindulva véleményezel egy egész korosztályt.

2016. ápr. 15. 14:35
 28/42 anonim ***** válasza:
Csak nem féltékeny vagy a rongyra?
2016. ápr. 15. 14:42
 29/42 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok az...
2016. ápr. 15. 14:49
 30/42 anonim ***** válasza:
0%
#27 - Ideje megtanulnod az "Ismét" szó jelentését. Köszönöm.
2016. ápr. 15. 19:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!