Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös lakás igy? Hogyan?
A Szerelmemmel most szeretnénk belevágni egy közös kicsike ház vagy lakás megvásárlásába.
Közös volt a döntés. Én direkt nem eröltettem semmit.
Nis a baj az hogy nem értem a hozzáállását.
Tudom hogy akarja...tudom hogy szeretne már költözni...tudom hogy szeret...hiszen ha nem akarna engem nem döntött vna igy.
De nem értem mert szinte mindent nekem kell intéznem.
Én keresek ingatlant...én egyeztetek telefonon.... Neki csak annyi a dolga h beüljön a kocsiba és eljöjjön megnézni.
Oké..nem halok bele.
De szép es olcso ingatlant ami jo helyen van stb. Nehéz találni...és amit találok néha el sem akar menni megnézni mondván "minek a képen nem nagy szám"
Igaz h én recepcion interneten dolgozom igy jobban ráérek. Ő szerelő...de akkor is... Elvén an h mindent én oldok meg.
És tudom h akarja...mégsem keresgél.
Ma mondtam neki h nézzen mert szabadnapos. Erre mondta h neki itt meg orr fáj és aludni akar...
Igy hogyan lesz bármi?
Annak orulok h ingatlant vennénk...de most elkeseredtem
Lehet h akarjuk..de igy sosem lesz.
Egyedül nem megy...
Mir tegyek?
Vagy ez csak a férfi De luataság?
24N
29F
Ahhhaaa.
Most akkor ez mégsem akkora baj?
Szoval ez igy normália...?
Ugyértem az hogy a nő jobban teper...va g y keresgél...mig a pasi nem..Ő csak döntött h AKARJA és pont?
Nem akarlak elkeseríteni, de ha én a párommal közös lakást szeretnék venni, akkor igen is érdekel, hogy milyen a lakás.
Végül is ott fogunk élni, és nekem nem teljesen mindegy, hol is van. Lehet őt ez nem érdekli, de engem nagyon is érdekelne. 26/f
Neked kell eldöntened, hogy ez a hozzáállás megfelelő e.
Megnézném hova mennénk, sőt néznék magamtól.
Azt sem értem hogy:
Apámékkal szemben totál más.
Moondja a terveit velem ...meg hogy Ő neki nem kell kacsalábon forgo palota mert EGYÜTT felujitjuk stb.
Meg mobdja apum neki hogy oké de ahhoz kell kitartás.
Erre mondja a párom hogy persze és nem rajta fog mulni utánajárunk EFYÜTT mindennek stb.
Velem eszemben meg olya amit leirtam korábban.
Na?
Ki érti ezt???
Az ÉN szüleim segitenek anyagilag XMILLIOVAL.
Ö ennek az összegnek még a felét tudja beletenni önálloan.
Az ö szüleire nem számithatunk.
Az összeg igy sem nagy..de egy pici lakás vagy háziko kijönne belőle.
Az Ő terve az volt h megvesszük...pucit kipofozzuk és eladjuk jobb áron. És amig el nem viszik lakunk benne kettesben.
De mégis mindre azt kondja h "ez pici...ez messze van..ez putris...erre sokat kell költeni..ez jo csak..."
Szoval nemtudom mit tegyek.
Ugyanakkor tegnap este italoztunk. Mobdom mire De koccintsunk?
Mire Ő a közös éltünkre meg az invatlanvételre mondta a koccintast....
Fejtse ezt meg valaki!!!!
Szerintem olyat felesleges megnézni is, ami az egyik félnek unszimpatikus. Ha már vásárlásra adjátok a fejeteket, akkor gondolom otthont kerestek, ahol elkezdhetitek a közös életeteket, esetleg ahova érkezhet az első gyermek.
Ez nem ugyanaz, mint egy átmeneti albérlet.
Megértem a problémáját, mert egy olyan ház/lakás, ahol szeret élni az ember, nem lesz minden ingatlanból. AMi ránézésre nem tetszik, túl körülményes, nem a vágyaitoknak megfelelő, arra csak az időtöket vesztegetitek.
Esetleg ha a másiknak nincs ennyi fantáziája, akkor érdemes összeülni, képeket nézegetni arról hogyan lehetne változtatni, felújítani kicsit, de ha azután sem tetszik neki, akkor tényleg felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!