Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha a lány költözik oda a barátjához és annak szüleihez? Nálatok ez hogy történt? Ti költöztetek oda, vagy a párotok hozzátok? Esetleg közös lakás?
Miért számít ez?
Szerintem ahol kényelmesebben elfér az adott pár oda költöznek...
Nem gáz, ha megoldható, akkor válasszátok ezt a lehetőséget.
Mi mindenképpen közös lakást szeretnénk, de ez még a jövő zenéje.
:)
Mi alapból külön költöztünk, de nálunk nem is lett volna szerencsés egyik családnál sem lakni, nem olyan a viszony.
Szerintem az ilyen inkább átmeneti megoldásnak jó, idővel még a legnyugodtabb, legjóindulatúbb embereknél is megtörténhet, hogy egymás agyára mennek. Idővel a legtöbben vágynak egy kis saját élettérre.
Mind apa anyát, mind az egyik nagybátyám a feleségét is hazahozta első körben. Aztán néhány évvel később vettek lakást/házat maguknak, de a kezdetek a férfi családi fészkében volt.
Nálam ez úgy nézett ki, hogy én nem szerettem volna ha ide költözik a párom, meg valahogy szerintem ő sem szerette volna, ettől függetlenül heti 6* itt aludt és ide járt "haza" a munkából. A maradék napokon hazament mosni, pihenni és takarítani a lakásába.
Mi már úgy ismerkedtünk meg, hogy én albérletben laktam az unokaöcsémmel. A párom 200 km-re tőlünk, de mivel sokat járt a környéken, ez nem okozott gondot. Nagyon szerettem már akkor is ezt a környéket és a bérleti díj is elég kedvező volt. Egy év után unokaöcsém elköltözött és feljött a téma, hogy miért ne költözhetne ide. Azóta együtt élünk.
Én nem szívesen költöztem volna az ő családjához, nem tudnám magamat másnál igazán otthon érezni és ő is az a típus, aki nem szívesen költözött volna az én családomhoz. Mivel messze laknak, ezért nem is jöhetett szóba részemről egyik megoldás sem.
Én személy szerint hülyét is kapnék, ha bármelyikünk szüleinél kellene felnőtt létünkre élnünk. Sosem volt kérdés, hogy külön fogunk élni.
Albérletben élünk, egyikünk sem akar saját lakást sem most, sem a jövőben, nem feltétlenül egy országban szeretnénk élni x évnél tovább, nekünk jó a vándor életmód és a mobilis lét, gyereket pedig nem tervezünk.
Viszont ez abszolút szubjektív, csak a saját esetem írtam le, mindenki tegyen belátása szerint, ahogy neki kényelmes és megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!