Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van a tisztaság mániájából! Mit tegyek?
Menyasszonyom megrögzött tisztaság mániás, amiből elegem van.
Jelenleg én messzebb dolgozom, ő pedig jelenleg otthon van nem dolgozik, és ha hazajövök sem képes leülni. Állandóan azt hallom hogy ezt takarít azt takarít, ha otthon vagyok sem áll meg.
Mosogat, sepreget porszívóz felmos, a 3 helyiséges lakásunkban, cipőt papucsot már az udvaron kell lerakni, és ha mégis papucs nélkül vagyok akkor rám szól hogy most fel kellene venni mert poros a konyha, bezzeg mikor tiszta akkor meg nem vagyok mezítláb.
Állandóan sikál, szellőztet, portalanít kádat mosdót s
súrol. Nem lehet bírni, már mondtam neki hogy hagyja abba legalább míg itthon vagyok, arra pedig azt mondja nem élhetünk retekbe....
Küldd el pszichiáterhez, mert a menyasszonyod beteg. Vagy pszichológushoz... mindegy, segítég kell neki.
Egyébként erre rá fog menni a kapcsolatotok, és gyerekről ne is álmodj, mert velük is mindenért üvölteni fog, mint a sakál - tapasztalat.
Most kell rajta segíteni - annyi más érdekes dolog van még a világban, mint a tisztaság (én sem ótvarban élek)
A gyerekkel lehet, hogy súlyosbodik a helyzete, olyant is láttam, aki a látogatóba jövő nagymamát simán végigtörölte Hypoval.
Menekülj!!! Most, amíg lehet, és nincs gyerek.
Én nem szoktam ilyeneket írni, de anyosom ilyen, szóval kivételesen ilyen tanácsot adok, mert ez a legjobb. A férje azt tette, amit tudott elvalt. A kutyanak azt mondta, hogy nem bírja elviselni, ha ferdén áll a szőnyeg (nem vicc, nem eliras). Kényszeres tisztasagmanias sztem, meg fel a fertőzésektol, meg ilyenek. Nyugdíjas, és nem felejtette el a bogarait az évek alatt. Az a baj ezzel, hogy tönkreteszi a környezetét. Nem lehet egy lakásban vigyázzba állva élni. Saját háztartást vezetek, közel vagyok a negyvenhez, meg tudom ítélni.Ha nem akarsz menekülni, nagyon komolyan beszélgess el vele, és tényleg küldd orvoshoz.
Cseréljünk! Az én feleségemmel kiabálni kell, hogy takarítson.
Nem is sejted, hogy milyen mázlista vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!