Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elegem van a tisztaság mániájá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van a tisztaság mániájából! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Menyasszonyom megrögzött tisztaság mániás, amiből elegem van.

Jelenleg én messzebb dolgozom, ő pedig jelenleg otthon van nem dolgozik, és ha hazajövök sem képes leülni. Állandóan azt hallom hogy ezt takarít azt takarít, ha otthon vagyok sem áll meg.

Mosogat, sepreget porszívóz felmos, a 3 helyiséges lakásunkban, cipőt papucsot már az udvaron kell lerakni, és ha mégis papucs nélkül vagyok akkor rám szól hogy most fel kellene venni mert poros a konyha, bezzeg mikor tiszta akkor meg nem vagyok mezítláb.

Állandóan sikál, szellőztet, portalanít kádat mosdót s

súrol. Nem lehet bírni, már mondtam neki hogy hagyja abba legalább míg itthon vagyok, arra pedig azt mondja nem élhetünk retekbe....

2016. ápr. 8. 14:04
1 2
 1/16 Blade Bone ***** válasza:
89%
Félelmetes.. :D És ha minden tiszta akkor mit csinál? Vagy olyan nem szokott lenni? Ki főz meg ilyenek?
2016. ápr. 8. 14:07
 2/16 anonim ***** válasza:
Hát én ezt nem bírnám sokáig, én barátnőm is rengeteget sikált amikor megismerkedtünk, de sikerült elviselhető szintre redukálni ezt. Próbálj meg beszélni vele, de ha nem megy, akkor menekülj...
2016. ápr. 8. 14:11
 3/16 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

A mi családunkban is van ilyen.

Le kéne ülni és megbeszélni vele, hogy mi a baja. A mániákusság az mindig valami lelki dologra vezethető vissza. Lehet, hogy csak haszontalannak érzi magát, de lehet az a gyásztól is.

Illetve lehet nevelés is. Mindig ilyen volt?

2016. ápr. 8. 14:13
 4/16 anonim ***** válasza:
54%

Örülj neki, hogy nem veled takaríttat :)

Csinálj neki gyereket, akkor nem lesz ideje folyton a 3 helységet nyalni... nem is értem mit lehet egész nap takkerolni....

2016. ápr. 8. 14:23
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha meguntad küld át hozzánk,itt is lenne mit takarítani:D

Egyébként lehet,hogy így vezeti le a feszültséget,próbálj meg beszélni vele.Azt is mondhatod,hogy kezd aggasztani,hogy ennyire mániákusan takarít és ha valami problémája van,akkor nyugodtan megoszthatja veled.Esetleg azt is mondhatnád neki,hogy nem tekinted élősködőnek/kevesebbnek,amiért jelenleg nincs munkája és te mindenben támogatod.

2016. ápr. 8. 14:29
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
4-es leírta több nőt ismerek aki gyerekszülés után rájött hülyeség a tisztaság mániája...
2016. ápr. 8. 14:52
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Te még jól jártál... nekem párom (férfi) a tisztaságmániás, viszont mindent velem csináltat meg mondván ő dolgozik, eltart, én otthon vagyok, ráérek. Ha csak egy szem morzsa van az asztalon, kiakad. De ő még a tányért sem tenné be a mosogatóba...
2016. ápr. 8. 16:20
 8/16 anonim ***** válasza:
91%
Huhh én is ilyen vagyok. Belépek a bejárati ajtón és azonnal le a cipőt mert nem járom össze a tiszta lakást a koszos cipővel. Nagyon sok energia és fáradság amég kitakarítom az egész lakást. Jogos hogy elvárom a másiktól is hogy vegye le a cipőjét.
2016. ápr. 8. 17:17
 9/16 Sunshinedoll ***** válasza:
50%
Nem értem miért zavar? Ő csinálja, te meg otthon fekszel. Nem hallod a tévét a porszívótól, vagy mi a gond? lol. Örülj neki, hogy tisztán tartja a lakást, ez legyen a legnagyobb gondod egy élettárssal, komolyan.
2016. ápr. 8. 17:50
 10/16 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam, aztán pszichiáterhez jártam, és leszoktam róla.
2016. ápr. 8. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!