Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van a tisztaság mániájából! Mit tegyek?
Menyasszonyom megrögzött tisztaság mániás, amiből elegem van.
Jelenleg én messzebb dolgozom, ő pedig jelenleg otthon van nem dolgozik, és ha hazajövök sem képes leülni. Állandóan azt hallom hogy ezt takarít azt takarít, ha otthon vagyok sem áll meg.
Mosogat, sepreget porszívóz felmos, a 3 helyiséges lakásunkban, cipőt papucsot már az udvaron kell lerakni, és ha mégis papucs nélkül vagyok akkor rám szól hogy most fel kellene venni mert poros a konyha, bezzeg mikor tiszta akkor meg nem vagyok mezítláb.
Állandóan sikál, szellőztet, portalanít kádat mosdót s
súrol. Nem lehet bírni, már mondtam neki hogy hagyja abba legalább míg itthon vagyok, arra pedig azt mondja nem élhetünk retekbe....
A mi családunkban is van ilyen.
Le kéne ülni és megbeszélni vele, hogy mi a baja. A mániákusság az mindig valami lelki dologra vezethető vissza. Lehet, hogy csak haszontalannak érzi magát, de lehet az a gyásztól is.
Illetve lehet nevelés is. Mindig ilyen volt?
Örülj neki, hogy nem veled takaríttat :)
Csinálj neki gyereket, akkor nem lesz ideje folyton a 3 helységet nyalni... nem is értem mit lehet egész nap takkerolni....
Ha meguntad küld át hozzánk,itt is lenne mit takarítani:D
Egyébként lehet,hogy így vezeti le a feszültséget,próbálj meg beszélni vele.Azt is mondhatod,hogy kezd aggasztani,hogy ennyire mániákusan takarít és ha valami problémája van,akkor nyugodtan megoszthatja veled.Esetleg azt is mondhatnád neki,hogy nem tekinted élősködőnek/kevesebbnek,amiért jelenleg nincs munkája és te mindenben támogatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!