Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért tudnak az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tudnak az emberek vissza felé menni?

Figyelt kérdés
Állandóan azt hallom,nem jönnék újra vele,de aztán két nap utan ugyan ott vannak a régi barat ill.barátnöknél.Én nem tudom,de nem tudnék együtt lenni a volt barátaimmal még ha fizetnének akkot sem,nem tudom,de ha normális lett volna akkor sem .

2016. jan. 27. 11:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Neked valószínűleg van eszed.

Ami egyszer nem működött, válószínűleg másodszor, harmadszor sem fog. Szerintem ez megint csak annak a mellékterméke, hogy a legtöbben még magukat sem imserik.

2016. jan. 27. 11:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szétválnak valamilyen oknál fogva, ami akkor sokkal súlyosabbnak tűnt.

Kínlódnak a társkereséssel, mert az nekik nagyon fontos.

Aztán nem találnak senkit és úgy gondolják, hogy nem is volt olyan vészes az a dolog, amiért szétmentek és már úgyis ismerik egymást. Akkor legyen.

Én se értek egyet. Nem leszek sosem olyan elkeseredett, hogy feladjam a büszkeségem.

2016. jan. 27. 11:35
 3/3 anonim ***** válasza:
A társkeresés kényelmetlen dolog. Folyton kilép az ember a komfort zónájából. Sokkal kényelmesebbnek tűnik megpróbálni újra. Pedig semmi nincs az ember életében, ami kényelmes, és ne kéne később súlyos árat fizetni érte. Csak ők ezt még nem tudják.
2016. jan. 28. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!