Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan megbízható emberek itt, akik így ismeretlenül is megbíznak valakibe? Vagy ha pl. küldök képet nem él vissza vele? L
Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 17:08
2/22 anonim válasza:
Nem igazán lenne ötletem milyen úton s módon tudnék vissza élni vele...:)
Szóval küldhetsz ha akarsz.
4/22 anonim válasza:
Úgy is mindenki azt írja, hogy megbízható...
5/22 anonim válasza:
Én ilyen vagyok.. :)
Megbízok bárkiben addig ameddig nem ad okot arra hogy ne bízzak benne...
Nem élek vissza semmilyen képpel mert én sem örülnék annak ha valaki az én képemmel visszaélne..:)
F
7/22 anonim válasza:
kb 40 képet tuti kaptam itt és 1-el sem éltem vissza.
nyugodtan küldj ha szeretnél.
mondok véleményt bármiről.
8/22 anonim válasza:
én mindíg megpróbálok úgy viselkedni ahogy nekem is jól esne szóval soha nem élek vissza semmivel
10/22 anonim válasza:
"AV33K4 válasza:
Úgy is mindenki azt írja, hogy megbízható..."
Csak hogy én TÉNYLEG megbízható vagyok.. :)
#5 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!