Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan megbízható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan megbízható emberek itt, akik így ismeretlenül is megbíznak valakibe? Vagy ha pl. küldök képet nem él vissza vele? L

Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 17:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én nem bízok meg senkiben!

Első szabály a katona suliban!

2013. nov. 2. 17:14
 12/22 anonim ***** válasza:
én kaptam nagyon jó képeket :) de nemhogy nem éltem vissza vele, hanem már régen ki is töröltem azokat az üzeneteket. viszont sajnos mindenhol(azaz itt is) vannak féregemberek. úgyhogy azért légy óvatos.
 13/22 anonim ***** válasza:
Vannak, de NE KÜLDJ, mert úgyis csak utólag derül ki, hogy jól tetted-e, hogy bíztál benne. A g*ci trollok ugyanolyan megbízhatónak tudják mutatni magukat. Ha nem jobban...
 14/22 anonim ***** válasza:
Persze, hogy vannak. De miért is akarsz képeket küldözgetni magadról? Véleményre lenne szükséged vagy tanácsra?
2013. nov. 2. 17:17
 15/22 anonim ***** válasza:

Én nem nagyon bízok másban. Olyan képet küldök magamról ami amúgy is publikus és olyan dolgot el is mondok.

Én viszont nem élek vissza semmivel. Ha egy ismeretlen küld képet akkor azt se tudom hogy élnék vele vissza vagy az miért lenne nekem jó.

Tehát ha képet szeretnél küldeni akkor csak nyugodtan, ha tudok akkor segítek neked.

F

2013. nov. 2. 17:18
 16/22 anonim ***** válasza:
Kérdező....kérdezz meg bárkit ezen az oldalon, mindenki azt fogja mondani, hogy én vagyok a legmegbízhatóbb.
2013. nov. 2. 17:21
 17/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy alapvető társadalmi norma.

Én is ilyen vagyok.

De miért is kérdezed ezt?

2013. nov. 2. 17:23
 18/22 anonim ***** válasza:
Milyen képről lenne szó? :)
2013. nov. 2. 17:44
 19/22 anonim ***** válasza:

Persze hogy vannak. Én is ilyen vagyok. Lelkiismeretes. De itt senki nem fogja azt mondani neked hogy megbízgatatlan :)

Milyen képet szeretnél küldeni? Priviben is jöhet.

2013. nov. 2. 20:42
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem szokásom visszaélni mások bizalmával még ismeretlenül sem.
2013. nov. 2. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!