Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ha rám hallgatsz, és a mai világban megbízható férfit akarsz, aki nem nős, és fel lehet rá nézni, veszel egy vibrátort! "Szerintetek igaz?
azért megnézném amint a vibrátorod pucér felsőtestel füvet nyr neked, miközben a szintén pucér hitelkártya segít a bevásárlószatyrokat hazacipleni neked...
erről ennyit...
Én meg veszek egy guminőt, az legalább nem csal meg, és nem fáj mindig a feje.
1-1
Hát persze, csak tartsd a polc tetején, hogy a mondat második fele is teljesüljön!
Ki mondta neked ezt a sületlenséget? :)
ma 12:57
Most őszintén. Szerinted a nők jobbak? Ők nem szokták megbántani a pasit? Én sem vagyok már együtt az első szerelmemmel, mert kidobott 12 éve. Továbbléptem, lett más. De a tüske megmaradt.
33F
a fenti idézetet valami elvetemült szokszor csalódott kiélt 40 év környékén járó klimaxos elmebeteg nő mondhatta...
mert értelmes nő legyen az bármilyen korosztály, sokkal jobban szereti a férfival való közösülést ahelyet, hogy önmagán alkalmazná a falusi plaántáló reflexet, egy álltala választott célszerszámmal...
Azért kíváncsi lennék egy vibrátor, miféle örömöt nyújt a lelkednek. Hogyan éreznéd vele biztonságban? Bár oké kiütöd vele valakinek a szemét.
Vagy hogyan lenne tőle gyereked ? Vagy hogyan segítene felnevelni a gyereked ? Vagy hogyan venne elemet a vibrátorodba ?
Az már igaz, hogy egy 2 órás bevásárlás alatt nem ásítozna melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!