Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól érzem én hogy röpke évek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem én hogy röpke évek alatt, ennyire leadták az emberek hogy nem akarnak házasságot kötni, és inkább ku. ak össze vissza, minthogy megállapodnának, és ez kicsit nem morbid nektek?

Figyelt kérdés
2013. okt. 22. 19:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
44%
Jól érzem, hogy te félművelt módon pár blogposzt alapján általánosítasz? Ez elég morbid nekem.
2013. okt. 22. 19:22
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
jól érzed, hogy csökkent a házasodási kedv.
2013. okt. 22. 19:24
 3/13 anonim ***** válasza:
mivel minden 3. válással végződik?:D ömm.. megfontolandó h nem megyek férjhez.. érted..
2013. okt. 22. 19:25
 4/13 anonim válasza:
100%
Tény, hogy így van, és szerintem sincs rendjén. Hála a médiának, a "hagyományos" értékek, ma már nem értékek. "Bezzeg az én időmben" voltak példaképek, viselkedési minták, amik nem az aberráltságon alapultak. És ez még csak a jéghegy csúcsa... Hogy morbid-e, nem tudom, de mindenképp aggasztó a jövőre nézve!
2013. okt. 22. 19:25
 5/13 A kérdező kommentje:
egyeskének -nem félmüvelt módon általánositok ,inkább azt mondanám hogy az emberek lehuzzák magukat az illemhelyen,mert ha komoly gondolkodással lennének ,tisztelet van kivétel akkor elgondolkodnának azon a tényezőn hány apa nélküli család van ,lányanyákkal ,ezek ilyen diszkóbalesetek,felelőség sehol meg stb..
2013. okt. 22. 19:28
 6/13 anonim ***** válasza:

Ha valamit kipontozol, akkor illik annyi pontot tenni, amennyiből a szó áll.

Tehát mondjuk: kú..ak

2013. okt. 22. 19:30
 7/13 anonim ***** válasza:
ez nem igazán a nőkön múlik... ha nem kérnek meg valakit, kénytelen kiegyezni az együttélésben... vagy magára marad
2013. okt. 22. 19:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Sokba kerül manapság az átlagembernek egy lagzi.
2013. okt. 22. 19:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Szeretjük a szerelmet :) Az érte felelős hormonok 3, max. 4 évig élnek. Nem feltétlenül szexre kell gondolni.
2013. okt. 22. 19:37
 10/13 anonim válasza:
Jól érzem, hogy valaki ejtett és Te itt próbálod igazolni magad ? Egyébként csöppet sem az, nevetséges klisé lett a házasság intézménye manapság. Mondhatnám úgy is, sokba kerül de legalább nem praktikus!
2013. okt. 22. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!