Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem én hogy röpke évek alatt, ennyire leadták az emberek hogy nem akarnak házasságot kötni, és inkább ku. ak össze vissza, minthogy megállapodnának, és ez kicsit nem morbid nektek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 22. 19:21
11/13 A kérdező kommentje:
Sose nősülj meg Bendeguz! mondta Koltay a bakterházból.xd nem nevetséges és felesleges tényező barátom ,mert erre épül leginkább a család intézménye,ami nélkül a társadalom elveszett bárány.Én megfelelő komolysággal látom a világot,ugy gondolom embernek kell lenni minden helyzetben ,észérvekkel érvelni.
2013. okt. 22. 20:14
12/13 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de a legtöbb házasság eléggé komolytalan. Egy család értékét nem az adja, hanem ahogy egymást kezelik a felek. Az meg mehet jól minden cécó nélkül.
13/13 anonim válasza:
Igen, Kérdező, szerintem igazad van. Nem vagyok nagyon családcentrikus nő, de sokszor eszembe jutott ez már nekem is. Nem látom értelmét, hogy évtizedekig csak szexeljünk fűvel-fával. Kell a meleg családi fészek és gondoskodás.
Társadalmi szempontból pedig valóban egy katasztrófa, hogy a k..vázásban gondolkodó 90%-ban férfiak aránya hatalmas. Be van nekik mesélve a médiából, hogy ez mennyire egészséges és férfias és büszkeség. Sajnálom, hogy a gyerekes gondolkodás még 45 évesen is érződik náluk. A valóságban pedig a saját szervezetük egészsége (érrendszer, sok stressz, önmarcangolás, stb.) megy rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!