Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezhetnek még olyan fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhetnek még olyan fiatal (20-21) éves lányok, akik már megállapodnának? Ismertek ilyen lányokat?

Figyelt kérdés
Általában a nők, de pláne a fiataloknak még a buli, szex, élet a fontos. De vajon vannak-e még olyan fiatal lányok, akik kitartanak a barátjuk mellett és pár év múlva házasság gyerek lesz
2013. aug. 31. 09:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Sok ilyen lány van, csak a mai világban nehéz a feltételeket előteremteni :(
2013. aug. 31. 09:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem sok ismerősnőm ment feleségül 21 évesen.
2013. aug. 31. 10:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Apropó: A barátnőm is 21 évesen ment feleségül, de természetesen nem hozzám. Nem hívtak meg az esküvőre, de gondolom, hogy ez természetes.
2013. aug. 31. 10:03
 4/5 anonim ***** válasza:
A volt osztálytársam 18 éves és most volt az eljegyzése. Hát nem tudom. Én egy kicsit korainak találom, de ha jól megvannak és tényleg minden jól fog sikerülni nekik az életben akkor csak sok sikert tudok nekik kívánni. :)
2013. aug. 31. 10:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha találnék egy megkérdőjelezhetetlenül stabil erkölcsű, jófej és kedves fiút simán megállapodnék én is mondjuk pár év után.:) A komoly kapcsolatok híve vagyok és vhogy nincs igényem arra a nagy "kiélésre" sem amit sokat hajtogatnak. Vagyis de, csak nekem elég ahhoz egy ember is.:)
2013. aug. 31. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!