Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen érzés párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés párkapcsolatban lenni? Hogy eggyáltalán van barátod/barátnőd? Gondolom ezt 20 év alatt, amikor még csak úgymond kezdők vagytok? Milyen érzés? 15/L

Figyelt kérdés

2013. aug. 27. 21:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Attól függ
2013. aug. 27. 21:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Próbáld ki velem :D 16/f
2013. aug. 27. 21:28
 3/12 anonim ***** válasza:

Egész jó :))

Főleg amikor a lány NORMÁLIS!!!-an gondolkodik..nem csak a dugás neki akapcsolat..akkor normális :)

17/F

(Írhatsz privit :D , gondolom senkid sem volt még :) )

2013. aug. 27. 21:28
 4/12 anonim ***** válasza:
Nagyon jó! Érzed, hogy szeret, foglalkozik veled stb.. Egyszerűen csodás :-)
2013. aug. 27. 21:54
 5/12 anonim ***** válasza:
Nagyon jó! Érzed, hogy szeret, foglalkozik veled stb.. Egyszerűen csodás :-) 17/l
2013. aug. 27. 21:54
 6/12 anonim ***** válasza:
Az egyik legjobb dolog a világon! :) Érezni, hogy viszont szeret valaki...
2013. aug. 27. 21:59
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó érzés. Tudod, hogy ha rosszul érzed magad, vagy rossz kedved van, valaki ott áll melletted, átölel, és a füledbe súgja, hogy szeretlek. Ha valami jó történik, veled örül, nevet. Tudtok jókat beszélgetni, hülyülni, viccelődni. Mellette nem unatkozol. Már az is jó, ha csak vele vagy. Ha megcsókol, izgatott leszel, mintha belül pillangók repkednének. Minden percet értékelsz. Ha nem látod, nagyon hiányolod, alig várod, hogy újra láthasd. Mindent megtennél érte, és tudod, hogy ő is érted. Elmondhatatlan. De mindennél fontosabb az őszinte szeretet, amit érzel iránta.

17/f

2013. aug. 27. 22:08
 8/12 anonim ***** válasza:
én 17 vagyok, és most vagyok együtt a barátommal fél éve, és én soha nem gondoltam volna h ennyire csodás tud valami lenni. elmondhatatlan h milyen érzés
2013. aug. 27. 22:39
 9/12 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még a válaszok! Köszi
2013. aug. 27. 23:46
 10/12 anonim ***** válasza:
nagyon jó! és érdekes :D kár hogy ritkán van bnőm :(
2013. aug. 28. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!