5 éves élettársi,1 gyermekes párkapcsolatban fordult elő veletek, hogy csak úgy a semmiből jön egy érzés, hogy nem bízhatsz párodban?
Hogy érted, hogy nem bízhatsz benne? Arra gyanakszol, hogy megcsal, vagy csak nem számíthatsz rá, mert inkább csak a saját dolgai érdeklik?
Azért kérdem, mert utóbbi időben nekem is ilyen gondolataim vannak, és nem túl felemelő :(.
Igen, régebben voltak előzmények (nem megcsalás), biztos ez az oka.
Viszont most úgy tünik minden rendben, többet foglalkozik velem is, kislányunkkal is, nem maradozik ki, siet haza hozzánk, segít otthon abban amire megkérem ... stb.
Mégis tegnap éjjel valahogy nem tudtam aludni, én folyamatosan azon járt az agyam, hogy biztos átver, biztos színjáték ez .... na és én hülye, olvasom a mai horoszkópot és az enyém azt írta nem bízzak a páromban, az övé azt hogy elég kicsapongó életet él, és h kapott egy "felajánlást" és még nem tudja h döntsön.
Tudom h nem ez irányítja az életünket, csak fura volt ez az egész
2. vagyok... Nekem is volt ilyen hülye-fura érzésem, hogy van még vki a képben. Már épp majdnem túltettem volna magam rajta, mikor egész más miatt beszéltem a tesójával, aki már nem tudom honnan, megemlítette, hogy abban az egyben biztos, hogy ha vmi disznóságra készül a kedves párom, akkor én azt sose fogom megtudni.
Ehhez jön még az is, hogy nem érzem épp túl jól magam a bőrömben így 3 héttel a baba születése előtt, meg egyéb téren is volt vitánk utóbbi időben sok.
Szóval meg tudlak érteni. Én már arra kezdek berendezkedni, hogy ha már tudunk mozdulni a babával, akkor inkább egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!