Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik férfi-nő között tiszta, őszinte barátság akkor, ha a férfi még mindig az exe után sóvárog és az előbb-utóbb meg is jelenik?
Voltak alkalmak, amikor csak egy beszélgető barátra, lelki társra volt szükségem a srác személyében, természetesen ezt viszonozva, hosszabb távon, semmilyen félreérthető jelet nem adva le, a srác mégis megszüntetett velem minden kapcsolatot, amikor a semmiből feltűnt az exnő, akire annyira panaszkodott.
Reálisan nézve a helyzetet, a srácnak szinte csak lelki szemetesládája voltam, de akkor is furcsa érzés, hogy felém sem néz, miután az általa sz...rkavarónak jellemzett nő újra felkereste.
Köszönöm a komoly válaszokat. 27 L
Ez nem így működik. És szerintem azt a hülyeséget is el lehet felejteni , hogy aki nem keres azt már nem is érdekled. Nem lehet ennyire leegyszerűsíteni.
Amikor az egyik fél keres csak, megfordul a fejében azért az is, hogy a fenébe, ezért csak én teszek...jól van ez így?
Én ezt csak azért írom, mert vannak olyan nők akik úgy gondolják, hogy a férfi 10 szer keresett , nagyon jól elvontunk eddig mindig, de 11 szerre már nem keres? Mi a baj? Basszus, az hogy nem kölcsönös! Nem tudom hogy nálatok is ez megy e, ha nem , és kölcsönös volt a barátság, akkor elnézést. De ha az embernek barátnője /pasija lesz akkor ez megint megváltozik, mert prioritásban előrébb kerül a barátnő/pasi. És sokan ki is mondják hogy , márpedig ne találkozz ezzel és ezzel a barátoddal mert velem egy nemű. Aki meg nem mondja ki a barátjának, az majd jelekkel rávezeti ugyanerre. Jó azért akadnak olyanok is akiket nem zavar, vagy ha zavar is, de engedik/eltűrik.
Nem hiszem hogy csak szemetes voltál, de ha egyszer újra összejött a barátnőjével, mit vársz? látogasson rendszeresen? Vagy nem értem. Meg értem én, hogy szarul esik, de ez van. (szerintem)
De egyébként azt remélem valahol azért sejted, hogy amit te is írsz, beszélgető barát, lelki társ, és az hogy lelki szemetesláda az egy és ugyanaz!
Ugyanazt csinálja a 2 fél, kiönti a lelkét és a másik meghallgatja. Ezt tagadni tényleg nem lehet! Bár nincs is vele baj, csak máshogy hívják hogy az emberek burkolódzanak valami mögé is.
Létezik, egy kamaszkori barátom még anno én mutattam be a most már feleségének. Már van három gyerkőc, boldogok, én meg imádom őket.
Amiről viszont Te írsz az nem ez. Nekem nagyon az jött le a leírásból, hogy az exet azért szidta, mert még nagyon is benne volt a pasiban s Te csak egy pótlék voltál, aki meghallgatta őt, akinek picsoghatott.
Nyilván h visszatért a szerelme tárgya most épp nincs miről picsogni, így jelenleg nincs rád szüksége.
Írj rá nyugodtan,várd ki válaszol-e?
Semmit ne erőltess, lehet az exe eltiltotta tőled,ennek nagy a valószínűsége.
Az exe állítólag egy xarkeverő ribi, ebből kiindulva ez a kapcsolat nem lesz tartós, nemsokára megint szétmennek és nálad fog kikötni a srác, mikor padlón lesz.
Erre nagyobb összegben mernék fogadni.
Egyelőre nyugalom,várd ki a fejleményeket,lehet komoly oka van,hogy nem keres.
"a srácnak szinte csak lelki szemetesládája voltam," - szerintem nem, téged gondolt volna a következőnek.
Szóval "tiszta, őszinte barátság" létezik akár férfi és nő között, de az nem ilyen, nem párolog el egy pillanat alatt egy harmadik személy felbukkanása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!