Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem bírom elviselni a pasim tisztaság és rendmániáját?
Én is rendszerető embernek tartom magam, és jó érzés ha tisztaságban élek, de amit ő művel az már beteges!
Fél éve vagyunk együtt, de csak egy hónapja költöztünk össze (vagyis én hozzá). Mindig láttam, amikor a lakásán voltam, hogy hihetetlenül nagy rend és tisztaság volt, de nem foglalkoztam vele, elkönyveltem jó pontként. Viszont mióta együtt lakunk, kiborító lett a helyzet. Naponta kétszer felporszívózik, naponta sikálja a fürdőszobát és a konyhát, hetente háromszor ablakot pucol, ideggörcsöt kap, ha a képek a falon nem egy vonalban vannak (ki van számolva hogy hány centi lehet köztük...), és még sorolhatnám, furábbnál furább dolgai vannak (ruhák színek szerint a szekrénybe,stb.)
Oké, ezzel még nem lenne akkora bajom, a saját lakása, suvickoljon, amennyit akar, de amikor éjjel értem haza a melóból hullafáradtan, és másnap reggel rámförmedt, hogy miért hagytam egy villát(!) a mosogatóban, akkor elgondolkodtam, hogy ez így normális-e...
Az olyan válaszokkal kiméljetek, hogy "becsüld meg, a legtöbb pasi trehány", meg hasonlók, örülök hogy igényes magára és a környezetére, de ez már a beteges kategória...
Mit tegyek?
21N, 24F
Én otthagynám, suvickoljon kedvére egy életen át, és keresnék egy épeszű pasit!
Gondold el, mi lesz, ha gyerekek is lesznek később? Ez nem normális!
Talan csak egy kicsit pedansabb Nalad, erre Te itt kibeszeled es probalod nevetseg targyava tenni a sracot.
Te egy szutyok vagy, a srac pedig csak pedans. Benned van a hiba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!