Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes egyáltalán megpróbálni?
Tehát, van egy lány, nagyon szép, aranyos, fél éve az osztálytársam, de a nevén kívül semmit sem tudok róla.
Én 19 éves vagyok és viszonylag ,,különc", régebben nem voltam ilyen, de mostanában inkább ülök egyedül, néha 3-4 emberrel pár szót váltok, magyarul nem vagyok egy nagypofájú, de a sokak szerint kicsit bunkó (persze, ha hülyeséget kérdez, nem fogok kedvesen válaszolni).
A lényeg, hogy szokott nézni, bár lehet, hogy csak, mert zavarja, ha én odanézek, (és ez a valószínűbb:D) ki tudja... viszont ő igencsak (a szememben) gyerekes emberekkel van napközben, bár sokat nem beszél velük.
Félek megszólítani is, mert eléggé különbözünk, aztán, ha nagyon melléfogok, én nem bírnám hallgatni magamról, hogy micsoda nyomorult vagyok. Esetleg valami tipp, hogy szólítsam meg, ha egyáltalán nem szeretnék beégni?
Inkább beszélj vele, nincs veszteni valód.
Az ember az esetek többségében nem azt bánja meg amit megtett, hanem azt amit meg sem próbált.
Ahogy az "Időgép" c. filmben mondták
A legkínzóbb kérdés amit ez ember feltehet magának: Mi lett volna ha...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!