Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a TIK-ben ismerkedni? Egyáltalán érdemes megpróbálni?
Bemegyek a tanulórészlegbe, mondjuk ott egy csaj, tanul, olvas az asztalnál. Csak úgy leülök mellé és elkezdek hozzá beszélni? Kicsit szürreálisnak tűnik, szerintem a TIK-ben nem lehet ismerkedni. Vagy van valakinek ötlete?
Amúgy 30 vagyok, és azt mondják, nem nézek ki rosszul... sőt!
A "hogyan" kérdést azért tettem fel, mert a legtöbb lány tényleg tanulni jár a TIK-be - én ennek ellenére szeretnék (érdemben) próbálkozni, csak nem tudom, hogyan. Talán valakinek van ötlete - - ez a kérdésem története. :)
Miért lenne szánalmas, hogy tanulok? :) Aki nem tanul (vagy dolgozik), az a szánalmas! A közgazdász szakot végeztem el, dolgoztam itt-ott, de végül úgy döntöttem, hogy belevágok az orvosiba mert világ életemben ez érdekelt (és ezt csak nappalin lehet végezni, de mindegy is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!