Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen kevés manapság a tiszta, érintetlen lány?
Nagyon szeretnék szűz lányt páromnak, mert úgy érzem, hogy csak egy ilyen lánnyal tudnánk igazán szeretni egymást, és élvezni a szeretkezést.
Viszont rettentően nehéz ilyet találni. Hogyan könnyíthetném meg magamnak a társkeresést?
Nem, sajnos nem vagyok már szűz.
Az ábra jól mutatja a problémát, és még taszítóbb az, hogy tudja az ember, hogy a nem szűz lányok szüzességét valami menőcsávóka vette el. Semmi tartásuk nincs...
Normális nő szerintem örökké ragaszkodik az elsőhöz, és mindent megtesz, hogy vele élje le az életét.
ha te se vagy szűz szerintem ezt nem várhatod el a barátnődtől, undorítóan önző hozzáállás :D
miért kéne ragaszkodni az elsőhöz? elképesztő butaságra vall csak valami hülye erkölcsi/vallási meggyőződésből tönkretenni azt az egy életed ami van. van olyan, hogy a dolgok nem működnek, nincs mindenre megoldás.
En szuz vagyok, de az is maradok.:)
Szar ugy:)
Már bocs, de az enyémet egy vadállat ismerősöm vette el a szüleim lakásán (!!!) úgy, hogy nem akartam. Akkor most nincs semmi tartásom, mert megerőszakoltak és elhasznált vagyok? Azt köszi...
De a helyzet ugyanez azokkal, akiket elhagytak, vagy ők hagytak el valakit, vagy fiatalon beleugrottak egy olyanba, amibe nem kellett volna.
Azt hittem, van valami oka (észérv, vallás, bármi), amiért szűz lányt akarsz, de azt kell mondjam, te nem érdemled meg, hogy egy nő neked adja oda magát először. Nagyon remélem, hogy csak provokációnak szántad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!