Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat, - de szex nélkül, mit szóltok?
Zsákbamacska. Ha ezt így hozzámvágnád mielőtt összejönnénk, én szép nyugisan elhidegülnék lassan, hogy nem érek rá meg ez meg az a bajom van végül nem is taliznánk:D
Vagy, összejönnék veled hátha megtudlak győzni az ellenkezőjéről!
Ha nem menne én ilyen indokkal szakítanék is, mert azt ne várd egy férfitől se, hogy szex nélkül el lesz évekig ..
Vagy a másik lehetőség, hogy melletted lesznek női és az senkinek se jó.... :)
És mi van ha sz*r a szex? Csaknem mondhatja akkor a csávó, hogy váljunk el mert sz*r a szex.. Inkább csak megfog csalni és ez lesz mindig :)
Kell ez neked?
a testiség is fontos egy kapcsolatban,meg nem biztos hogy a párod hosszú távon kitart ez mellett,de ha így érzed jónak akkor próbáld meg
am meg nem biztos hogy jó lesz vele a szex.és az inkább előbb derüljön ki mint később
Aztán majd kiderül,hogy ő csomó olyan dolgot akar és olyan izgatja fel,ami neked nem tetszik.Vagy egy nap többször is akarja,neked meg elég egy héten egyszer.
Fontos ám a szex is egy kapcsolatban.Hogy működjön.
Én nem csinálnám azt amit te.
még szüz vagy?
amúgy ennek semmi értelme, egy párkapcsolathoz is hozzátartozik a szex, nem cask a házzassághoz, ráadásul nem csak gyreekcsinálásra van, hanem hat a fizikai és mentális egészségedre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!