Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat, - de szex nélkül, mit szóltok?
Szerintem, ha egy férfi veszi a fáradtságot, hogy teperjen érted, hogy udvaroljon neked, elhalmozzon a figyelmével stb., akkor ha összejössz vele, jogosan várja el, hogy te is teljesítsd az igényeit. Ha ezt nem teszed meg, akkor elhidegül tőled, lehet, hogy szeretni fog annyira, hogy nem fog elhagyni, de akkor a végén még meg is csalhat. Úgyhogy szerintem ne így gondolkodj, mert a szex és a szerelem csak együtt működik, és nem lehet azt paranccsal korlátok közé szorítani... Nincs a földön olyan pasi, aki ezt díjazná, szerintem nem nagyon fogsz ilyet találni.
Az pedig, hogy lefekszel egy pasival, semmit nem jelent, ha utána szakítotok vagy úgy érzed, becsap, az nem jelenti azt, hogy kihasznált téged.
Szóval azt akarom valahogy elmondani, hogy ha te szeretsz egy pasit, vagy legalábbis tetszik, bejön, az azt jelenti, hogy kívánod vele a szexet. Ha elkezdtek csókolózni, ölelkezni (amit írtál, hogy megengednél), akkor úgyis te is többre fogsz vágyni, és ő is. Ilyenkor elég hülyeség megtiltani a szexet, ez nem természetes. Lehet, hogy 100 éve így csinálták, de az nem volt természetes :D És ha utána kiderül, hogy mégsem az a pasi valamiért az életed szerelme, akkor nem kell bánnod, hogy szexeltél vele :D Mert nem adtál neki semmit, nem használt ki, mert akkor és ott neked is jó volt, te is azt akartad... egyenrangú felek vagytok.
"Szerintem, ha egy férfi veszi a fáradtságot, hogy teperjen érted, hogy udvaroljon neked, elhalmozzon a figyelmével stb., akkor ha összejössz vele, jogosan várja el, hogy te is teljesítsd az igényeit."
Szóval a szexre hajt:) mivel az okfejtés a szex. Hát sajnos az első mondatoddal nem értek egyet ezért végig se olvasom:)
A lefekszem fűvel fával és a szűz maradok házasságig között van átmenet. Gondolj bele tegyük fel szűz maradsz, lefekszel a majdani férjeddel, azonban bármilyen oknál fogva elváltok, akkor többet nem ismerkedsz majd, hogy ne kelljen több férfivel lefeküdnöd? Ez elég életszerűtlen lenne... Ezzel csak azt mondom, hiába maradsz szűz attól még nincs garancia, hogy az akkori férfi lesz az első és utolsó az életedben. Ha valakivel kapcsolatba kezdesz nem kell vele rögtön lefeküdni, amikor úgy érzed és kialakult a kellő bizalom, akkor is ráér, ha neked ehhez több idő kell, akkor annyit vársz vele. :)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!